Món Esport
Hamilton s’exhibeix al Brasil i dona més emoció al Mundial
  • CA

Lewis Hamilton ha guanyat el Gran Premi d’Interlagos (Brasil). El britànic ha sortit des de la desena posició i ha fet una cursa brillant per mantenir totalment vives les seves esperances de ser campió del món. El pilot de Mercedes ha retallat la seva distància respecte al lideratge que ostenta Max Verstappen fins als catorze punts. Les tres proves que queden fins a la finalització del Mundial seran totalment decisives.

Max Verstappen tenia davant seu una gran quantitat de fer un pas de gegant cap a la consecució del seu primer títol Mundial. El francès partia des de la segona posició, però ha superat Valtteri Bottas en la sortida i s’ha col·locat primer. Per part seva, Hamilton ha guanyat tres posicions d’una tacada a la primera volta. Tres voltes després, el pilot de Mercedes ja era quart i, tot seguit, el seu company d’equip, Valtteri Bottas, li ha cedit la tercera posició. Aquest fet no és gens habitual per part del pilot finlandès, ja que ha privat al britànic d’algun punt durant aquest curs.

Un cop Hamilton s’ha situat tercer, ja només tenia Sergio Pérez entre ell i el seu rival en la lluita pel títol. El vigent campió i el mexicà han mantingut una interessant disputa durant tres voltes que ha acabat guanyant el pilot de Mercedes. Cap a la meitat de la prova, ha començat la batalla entre els dos gladiadors que s’estan disputant el títol mundial. La primera trobada entre tots dos ha acabat amb Hamilton sortint de la pista i Verstappen aprofitant aquest fet per distanciar-se del seu contrincant.

La lluita entre tots dos ha tingut un segon capítol i el britànic ha estat el guanyador en aquesta ocasió assolint el lideratge de la cursa quan faltaven onze voltes pel final. L’actual campió estava amb la moral pels núvols després de passar de la desena a la primera posició i ha aconseguit distanciar-se de Verstappen i tenir un final de cursa molt plàcid.



Més notícies
Imatge d'un partit entre el Lleida Esportiu i l'Espanyol B | Lleida Esportiu
Un equip català es rebel·la contra la seva directiva
Notícia: Un equip català es rebel·la contra la seva directiva
Comparteix
Els jugadors del Lleida Esportiu han estat un minut sense jugar per protestar contra els impagaments per part del club
Valentino Rossi s'acomiada del motociclisme | Europa Press
Valentino Rossi s’acomiada de Moto GP amb un bany de masses
Notícia: Valentino Rossi s’acomiada de Moto GP amb un bany de masses
Comparteix
L'italià s'ha acomiadat del motociclisme després de 26 anys en actiu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa