Món Esport
Els Bucks guanyen l’NBA amb un Antetokounmpo bestial
  • CA

Els Milwaukee Bucks han aconseguit el seu segon anell de campions d’NBA de la història. S’han imposat a les finals contra uns grans Phoenix Suns que van començar les sèries amb domini, però que no han pogut fer res per aturar el monstre grec de Giannies Antetokounmpo, qui ha liderat els seus al triomf amb quatre victòries consecutives (4-2). En el sisè i definitiu partit ha anotat 50 punts.

Antetokounmpo ha guanyat, de forma indiscutible, el guardó de millor jugador de les finals. La seva superioritat sobre tots els altres jugadors ha estat indiscutible. Ha trencat un rècord en convertir-se en el primer en aconseguir més de quaranta punts, deu rebots i cinc taps de mitjans en cada partit. Una autèntica salvatjada.

Ara bé, el bàsquet és un esport d’equip i els Bucks i Antetokounmpo no podrien haver guanyat l’anell sense el seu segona espasa, Khris Middleton, ni l’aportació d’altres jugadors importants com Jrue Holiday i Brook López o els sisens homes Pat Connaughton i Bobby Portis. Tots plegats, dirigits pel tècnic Mike Budenholzer.

Per part dels Suns, l’enèsima joventut del veterà Chris Paul no ha estat suficient per superar el domini d’Anteto. Tampoc no ho ha aconseguit la seva estrella, Devin Booker. Tanmateix, tots dos jugadors es poden congratular d’haver fet unes grans finals i una grandíssima temporada, de la mateixa manera que Deandre Ayton o Jae Crowder.

Aquesta ha estat una temporada estranya de l’NBA. El coronavirus ha marcat completament l’esdevenir d’aquesta competició i la càrrega de partits ha provocat moltes lesions. Els equips més regulars han acabat arribant fins a les darreres rondes dels play-offs, mentre que els favorits, Los Angeles Lakers de LeBron James i els Brooklyn Nets farcits d’estrelles, han caigut pel camí. El bàsquet estatunidenc té ara una cita molt important als Jocs Olímpics de Tòquio 2020+1.



Més notícies
Els Jocs Olímpics de Tòquio podrien cancel·lar-se | EFE
Els Jocs Olímpics es podrien cancel·lar a última hora
Notícia: Els Jocs Olímpics es podrien cancel·lar a última hora
Comparteix
La variant Delta del coronavirus continua avançant sense aturador
Els llits de la Vila Olímpica de Tòquio | COI
VÍDEO | Un atleta posa a prova els llits ‘antisexe’ de la Vila Olímpica de Tòquio
Notícia: VÍDEO | Un atleta posa a prova els llits ‘antisexe’ de la Vila Olímpica de Tòquio
Comparteix
Són llits fets de cartró perquè no puguin resistir el pes de dues persones i així evitar contagis

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa