Món Esport
El Barça d’handbol buscarà la desena Champions (31-26)
  • CA

El Barça d’handbol ha aconseguit desfer-se del Nantes (31-26) en un partit on ha estat sempre per davant en el marcador. Els blaugrana tindran l’oportunitat contra l‘Aalborg de sumar la desena Champions al seu palmarès, la primera des de 2015. Xavi Pascual podria així tancar per la porta gran la seva llarga i pletòrica etapa a les banquetes del Barça.

El Barça és l’equip que té més títols europeus, però últimament aquesta competició se li ha resistit, ja que no la guanya des de 2015. Aquesta temporada no estava entre els favorits, però el conjunt blaugrana ha demostrat que mai se’l pot descartar i s’ha colat en una altra final. El Nantes ha anat sempre a remolc després de començar perdent 3-0, i no han aconseguit situar-se per davant ni una sola vegada.

El rival del Barça serà l’Aalborg danès, que ha donat la sorpresa superant el PSG per 33-35 en la primera semifinal. El Barça buscarà recuperar el tron europeu, que va deixar el 2015, i ampliar el seu palmarès per arribar a la xifra rodona de les deu Champions. La gran final serà demà a les 18 de la tarda.



Més notícies
El Barça celebra la Copa | FC Barcelona
Deu Copes en deu anys (33-23)
Notícia: Deu Copes en deu anys (33-23)
Comparteix
Xavi Pascual ha guanyat el que podia ser el seu darrer títol si no aconsegueix la Champions
Homenatge al Palau Blaugrana | FC Barcelona
Emotius comiats al Palau Blaugrana
Notícia: Emotius comiats al Palau Blaugrana
Comparteix
El Barça d'handbol diu adéu a Xavi Pascual, David Barrufet i sis jugadors després d'un ple de victòries a la Lliga

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa