Món Esport
Emotius comiats al Palau Blaugrana
  • CA

El Palau Blaugrana tanca una etapa. El Barça d’handbol ha finalitzat la Lliga ASOBAL imposant-se al Cangas amb un còmode 35-23. Un resultat que certifica el ple de victòries i l’onzè títol consecutiu. De tota manera, la celebració ha estat emotiva que de normal i ha tingut fins i tot un punt agredolç, ja que ha suposat l’últim partit al Palau de l’entrenador, Xavi Pascual ‘Pasqui’, que ha estat dotze anys liderant la banqueta de la secció. El director esportiu, David Barrufet, mític porter durant 22 anys, també abandona el club.

A banda del tècnic, el partit d’ahir també ha significat l’adéu de llegendes de l’equip com Raúl Entrerríos i Cédric Sorhaindo. El capità es retirarà després dels Jocs Olímpics mentre que el francès marxa al Dinamo de Bucarest. El partit era del tot intranscendent perquè el Barça ja era campió, i les emocions shan traslladat a la grada, on penjaven pancartes d’agraïment a l’entrenador i al director esportiu.

El primer a parlar durant la cerimònia d’homenatge ha estat Pascual, que marxa havent portat 59 títols a les vitrines blaugranes. L’entrenador ha donat les gràcies als jugadors que ha tingut, als tres presidents amb qui ha conviscut i als capitans de l’equip. També ha tingut unes paraules especials per a Barrufet, que abandona el club 37 anys després, acomiadat per la junta. El llegendari porter ha estat obsequiat amb una placa.

Falta la Champions

Aquesta temporada suposarà un canvi de cicle a la secció, però aquest equip encara té reptes pendents. Pascual té l’oportunitat de sumar dos títols més als 48 que ja ha guanyat abans d’abandonar el club. El primer és la Copa ASOBAL, però el més important és la Champions, que es disputa d’aquí a dues setmanes. El Barça ha arribat a la Final Four, on s’enfrontaran al Nantes, amb un altre ple de victòries. Els culers han guanyat 18 partits de 18, i aspiren a conquerir una competició que no aconsegueixen des de 2015. Seria el comiat ideal per a un entrenador que ha deixat empremta.



Més notícies
David Barrufet, en arxiu | FC Barcelona
Laporta prescindeix de Barrufet després de 37 anys vinculat a la secció d’handbol
Notícia: Laporta prescindeix de Barrufet després de 37 anys vinculat a la secció d’handbol
Comparteix
El llegendari porter blaugrana és, fins al final d'aquesta temporada, 'general manager'
Xavi Pascual, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi Pascual serà acomiadat a final de temporada
Notícia: Xavi Pascual serà acomiadat a final de temporada
Comparteix
No hi ha hagut bona sintonia entre el tècnic i la nova directiva, segons Mundo Deportivo

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa