Món Esport
Doble ascens català a LEB Or
  • CA

El Barça B i el Prat Joventut seran equips de LEB Or la temporada vinent després de guanyar els play-offs d’ascens. Tots dos havien aconseguit la victòria ja a l’anada i han estat capaços de defensar-la a casa, confirmant el seu retorn a la segona categoria del bàsquet estatal dos anys després. Els culers han estat molt superiors durant tota la sèrie, mentre que el Prat ha estat contra les cordes i ha sabut reaccionar a temps.

Els blaugrana han superat el Zornotza basc amb una exhibició coral i un gran 98-69 final. Els culers ja s’havien imposat com a visitants per 12 punts de diferència, i a Barcelona no han donat opció a la sorpresa. Gran superioritat del conjunt de Mateo Rubio que torna a LEB Or per la porta gran, en el mateix cap de setmana que el primer equip ha tornat a una final d’Eurolliga.

El Prat ha tingut una sèrie més igualada. El Grupo Alega Cantàbria va dominar els dos primers quarts, remuntant la diferència de tres punts que havia aconseguit el conjunt català dimecres passat. Els de Dani Miret van reaccionar de manera espectacular durant el tercer període, que van obrir amb un escandalós parcial de 17-0. A partir de llavors, el conjunt català va controlar el partit i va acabar de lligar l’ascens amb un resultat final de 83-70.



Més notícies
Cory Higgins, heroi del Barça a la 'Final Four' | FC Barcelona
Higgins classifica el Barça per a la final de l’Eurolliga en un partit d’infart (84-82)
Notícia: Higgins classifica el Barça per a la final de l’Eurolliga en un partit d’infart (84-82)
Comparteix
Els blaugranes superen l'Armani de Milà i s'enfrontaran al temut Efes a la final
Nick Calathes durant els quarts de final d'Eurolliga | Europa Press
Calathes és dubte per la final
Notícia: Calathes és dubte per la final
Comparteix
El base de Florida va ser clau en la victòria en les semifinals

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa