Calathes és dubte per la final

El base de Florida va ser clau en la victòria en les semifinals

El FC Barcelona es va classificar in extremis per la final de l’Eurolliga, però va pagar un preu alt, la lesió de Nick Calathes, que és dubte per la final. El base estava sent un dels millors actius en atac, però va haver de ser substituït en l’últim quart per mal al turmell. Va abandonar la pista sense poder recolzar el peu a terra, amb gests de dolor a causa d’un esquinç.

Calathes va ser clau en la victòria a Colònia. Amb 17 punts i sis assistències, va mantenir en la lluita l’equip blaugrana després d’un tercer quart nefast col·lectivament. La final és aquest diumenge, i el Barça segueix molt pendent de la seva evolució. Sense el base de Florida, els culers perdrien un gran actiu en la gran final contra l’Efes turc.

Jasikevicius, furiós amb la defensa

A l’espera d’un resultat positiu amb Calathes, Jasikevicius es va mostrar molt crític amb la defensa de l’equip en una entrevista a DAZN. El Barça va ser l’equip que menys punts en contra va rebre durant la fase regular, però contra el Milà no van ser capaços de mantenir el mateix rendiment. Segons el tècnic lituà, si es repeteix la mateixa actuació contra l’Efes, el conjunt blaugrana “no té cap opció de cara la final“. De fet, va qualificar la defensa d’ahir com “la pitjor de la temporada”.

Més informació

Nou comentari