Detingut un treballador dels Jocs Olímpics per una presumpta violació

Un empleat de la cafeteria de l'Estadi Olímpic hauria agredit sexualment una companya de 20 anys

Davronbek Rakhmatullaev, un estudiant universitari uzbek de 30 anys que treballa a l’Estadi Olímpic del Japó, ha estat detingut per haver violat presumptament una companya de 20 anys. Els fets haurien tingut lloc al mateix recinte on se celebraran els Jocs a partir de la setmana vinent, durant l’assaig de la cerimònia d’inauguració, segons informa la premsa japonesa.

Rakhmatullaev defensa que les relacions sexuals que van mantenir van ser consentides per l’altra treballadora dels Jocs Olímpics, però la polícia no dona credibilitat a aquesta versió i el manté arrestat. Es tracta d’un treballador temporal de la cafeteria de l’estadi, mentre que la identitat de la noia ha estat protegida, malgrat que ha transcendit que també és una treballadora contractada a temps parcial pels Jocs Olímpics.

L’organització d’aquest esdeveniment ha considerat aquest fet “extremadament lamentable” i assegura que, si es confirma la violació “minvarà la confiança en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020+1”, quan queda menys d’una setmana pel seu inici. Els fets haurien tingut lloc el divendres 16 de juliol.

Més informació

Nou comentari