Un atleta ugandès s’escapa dels Jocs per buscar feina al Japó

Julius Ssekitoleko vol iniciar una nova vida al país nipó

L’aixecador de pes ugandès de 20 anys Julius Ssekitoleko s’ha escapat de la concentració d’atletes del seu país a la ciutat japonesa d’Izumisano quan queden menys de set dies per l’inici dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020+1. Ssekitoleko ha deixat una dona en la seva habitació en la qual ha escrit “Vull treballar al Japó”.

Segons han informat els mateixos treballadors de les instal·lacions esportives dels Jocs Olímpics, Ssekitoleko hauria comprat un bitllet de tren per viatjar fins a la ciutat de Nagoya, a 200 quilòmetres d’Izumisano, el lloc on era, per buscar feina. En la nota també diu que no vol tornar a Uganda i que li enviïn totes les seves pertinences a la seva dona, que s’ha quedat al país africà.

Ssekitoleko s’havia queixat de les condicions de vida a Uganda, les quals són de les pitjors del món segons diversos rànquings de qualitat de vida, i ha trobat una forma d’escapar aprofitant la via dels Jocs Olímpics. Al seu compte d’Instagram ha compartit una fotografia en la qual apareix somrient, però no revela la seva localització.

Més informació

Nou comentari