Detinguda una espectadora que va causar un greu accident al Tour de França

El ciclista català Marc Soler ha hagut d'abandonar la volta després d'aquests fets

La policia francesa ha detinguda una espectadora que va causar un greu accident a la primera etapa del Tour de França el passat dissabte 26 de juny. En un acte molt irresponsable, aquesta dona va mostrar un cartell a càmera sense veure per on passaven els ciclistes. La seva pancarta es va creuar pel camí dels esportistes i en va fer caure un. Aquest accident va originar una reacció en cadena que va acabar amb una muntanya de ciclistes els uns damunt dels altres.

Ara, segons explica la ràdio francesa RTL, aquesta espectadora ha estat detinguda després d’uns dies d’investigació. Actualment es troba retinguda a la comissaria de la localitat francesa de Landerneau. Tanmateix, alguns danys ja seran irreperables i qui més ha patit aquest accident ha estat el ciclista català Marc Soler, qui va poder acabar l’etapa, però ho va fer amb els dos braços trencats i s’ha hagut de retirar del Tour.

Més informació

Comentaris

  Josep Juny 30, 2021 9:09 pm
  Es mereix un bon escarment!
  Gironí. Juliol 1, 2021 8:18 am
  N'hi ha de cretins....... FRecordo un cas, ja fa força anys, en que és va haver de suspendre una etapa d'un rally; el públic va blocar la carretera. La cosa no ve pas d'ara.
  Segur que es la germana d’en Gonzalo Facha Segurata Juliol 1, 2021 9:19 am
  Una altra merda Espanyorda!
   Cretí Juliol 1, 2021 12:09 pm
   Si, sobretot perque va ser a França i es francesa.... Molt dir dels espanyols però l'odi que sembreu alguns es igual de repulsiu xD
  cal dir-ho, les coses com son i sense embuts Juliol 1, 2021 9:39 am
  Detinguda "una" espectadora ? No. Detinguda l'espectadora que va provocar un greu accident.

Nou comentari