Cap a la segona final de la Lliga de Campions consecutiva (3-2)

El Barça buscarà repetir amb la màxima competició europea. El vigent campió s’ha imposat per 3 a 2 a la semifinal contra el Kairat Almaty, un club que ha estat la bèstia negra dels blaugranes els últims anys, i jugarà la seva cinquena final de la Lliga de Campions el pròxim dilluns.

A la primera part el Barça ha estat amo i senyor del partit, gaudint de les millors ocasions, i al minut 16, una passada d’Esquerdinha a Ferrao ha servit per fer el primer. A la represa el Barça ha sortit molt concentrat i buscant el segon. La recompensa no ha trigat a arribar. En el minut 21, un altre cop Ferrao, s’ha trobat amb el gol. El brasiler ha rebut la pilota d’esquena a porteria i ha sabut trobar el gol amb la seva habilitat tècnica.

El Kairat, però, no s’ha rendit tot i tenir arguments per fer-ho. Favero, al minut 24, ha retallat distàncies. Nou minuts més tard, de nou Ferrao ha tornat a eixamplar distàncies signant el seu hat-trick particular. Quan tot semblava dat i beneït, el Kairat s’ha trobat el segon gol després d’una jugada amb molta sort pels asiàtics.

Aleshores el Barça s’ha centrat a defensar-se i, tot i el patiment, els d’Andreu Plaza no han permès cap gol més. El dilluns els blaugranes estan citats amb la història: aquest cop es buscarà aixecar el màxim títol europeu per segona temporada consecutiva.