La impactant imatge del braç de Marc Márquez després de lesionar-se’l

El pilot cerverí ha passat tres cops pel quiròfan i aquest fet li ha passat factura

Els millors també són humans. Marc Márquez ha penjat a les seves xarxes socials una imatge que mostra el seu tren superior. La diferència de to muscular que hi ha entre els seus dos braços, el sa, l’esquerre, i el tres vegades operat en cinc mesos de 2020, el dret, és evident.

Marc Márquez ha rebut, fa unes hores, una gran notícia després de la revisió periòdica del seu húmer. El pilot català ha superat la pseudoartrosi infectada d’húmer dret, i ja comença a consolidar la recuperació que l’ha de portar a retrobar-se amb l’asfalt després d’una temporada nefasta. “A partir d’ara i durant les pròximes setmanes, el pacient podrà avançar de manera progressiva en el procés de recuperació funcional del braç operat“, expressava l’equip Repsol Honda en el seu comunicat.

L’inici de la pretemporada està fixat el 6 de març en el circuit de Losail, Doha. Cal recordar que tota la pretemporada de MotoGP es realitzarà íntegrament al Qatar. El cap de setmana del 6 i 7 de març es durà a terme el primer test, i del 10 al 12 el segon. L’inici del Mundial de Moto GP és el 28 de març també a Doha.

Més informació

Nou comentari