Món Esport
Marc Márquez assenyala un culpable de la durada de la seva lesió
  • CA

El periple de Marc Márquez amb la seva lesió del braç dret comença a ser un infern. Després de caure al circuit de Jerez al primer Gran Premi de la temporada de MotoGP del 2020, el Tro de Cervera va intentar reaparèixer a la pròxima cursa i això va agreujar els problemes físics fins al punt que s’ha hagut d’operar dues vegades més i encara està lluny de fer net. De fet, res no assegura que pugui estar llest per a l’inici del curs vinent.

Abans de passar per quiròfan per tercera vegada, Márquez, ara fa pocs dies, va atendre DAZN en una entrevista que tot just s’acaba d’emetre. En aquesta, el pilot de Cervera ha admès que intentar tornar massa d’hora va ser un error, però defuig responsabilitats personals i assenyala el metge que li ho va aconsellar com a culpable: “Em van dir que amb la placa que portava podia aguantar. Si el metge m’hagués dit que es podia trencar no hauria tornat a pujar a la moto tan aviat”.

Sigui com sigui, Márquez ha après una lliçó molt important després d’aquesta lesió i ara assegura que s’ho vol “prendre amb calma” i ja ha confirmat que, mínim, no el tornarem a veure sobre una moto fins al 2021. A la vegada, però, diu ser previngut per poder arriscar més endavant: “Si deixés de jugar-me-la, no seria jo mateix”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa