Món Esport
El Barça segueix dominant i esclafa el Saragossa (107-88)
  • CA

Els blaugrana segueixen al cent per cent. Davant un gran partit de Hanga, Davies, Mirotic i Higgins, i tot i haver-ho intentat durant algunes fases del partit, el Saragossa no ha estat capaç d’aturar l’allau de bon joc del Barça. El partit ha començat amb molt encert en atac per part dels dos equips, a la vegada que el dinamisme del Barça era contestat amb prou efectivitat per part dels aragonesos.

Sense Calathes a la convocatòria, el protagonisme de la construcció del joc blaugrana ha passat per Hanga, que ha demostrat el seu gran nivell de joc i la seva maduresa liderant a l’equip quan ha estat necessari. Els blaugrana han estat capaços d’obrir un forat prou gran al marcador, amb un 55-44, gràcies a l’entrada en el partit de Kyle Kuric i les aportacions de Brandon Davies des de la pintura.

Tot i una tímida reacció del Saragossa, que l’ha apropat a tres punts del Barça, el lideratge de Hanga i la qualitat de Mirotic, sumats al caràcter de tot l’equip, han esclafat qualsevol esperança dels aragonesos. Amb un domini molt còmode, els de Sarunas han ampliat el marge de punts i han tancat el partit amb un 107-88 al marcador.



Més notícies
Qui és Jaume Giró, fins ahir home fort de la candidatura de Laporta
Notícia: Qui és Jaume Giró, fins ahir home fort de la candidatura de Laporta
Comparteix
Amb la seva renúncia, el Barça perd un dels principals actius en l'esfera econòmica
Guardiola durant un partit del City | Europa Press
Guardiola acaricia la Premier (0-3)
Notícia: Guardiola acaricia la Premier (0-3)
Comparteix
El City s'ha imposat per 0 a 3 al Fulham amb gols de Stones, Gabriel Jesus i Agüero

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa