El Barça segueix dominant i esclafa el Saragossa (107-88)

Davies, amb 20 punts, i Hanga, amb 17, han encarrilat la victòria blaugrana

Els blaugrana segueixen al cent per cent. Davant un gran partit de Hanga, Davies, Mirotic i Higgins, i tot i haver-ho intentat durant algunes fases del partit, el Saragossa no ha estat capaç d’aturar l’allau de bon joc del Barça. El partit ha començat amb molt encert en atac per part dels dos equips, a la vegada que el dinamisme del Barça era contestat amb prou efectivitat per part dels aragonesos.

Sense Calathes a la convocatòria, el protagonisme de la construcció del joc blaugrana ha passat per Hanga, que ha demostrat el seu gran nivell de joc i la seva maduresa liderant a l’equip quan ha estat necessari. Els blaugrana han estat capaços d’obrir un forat prou gran al marcador, amb un 55-44, gràcies a l’entrada en el partit de Kyle Kuric i les aportacions de Brandon Davies des de la pintura.

Tot i una tímida reacció del Saragossa, que l’ha apropat a tres punts del Barça, el lideratge de Hanga i la qualitat de Mirotic, sumats al caràcter de tot l’equip, han esclafat qualsevol esperança dels aragonesos. Amb un domini molt còmode, els de Sarunas han ampliat el marge de punts i han tancat el partit amb un 107-88 al marcador.

Més informació

Nou comentari