El Barça perd la Supercopa tot i haver arribat a guanyar de 19 punts (83-88)

El Reial Madrid s’ha proclamat campió de la Supercopa en imposar-se al Barça per 83-88. L’equip blanc s’emporta el primer títol de la temporada després d’haver remuntat 19 punts de diferència. Sergio Llull ha estat l’MVP de la final després d’anotar 24 punts.

El partit ha estat molt ajustat durant el primer quart. Ambdós equips han intercanviat cistelles durant els deu minuts inicials. Barça i Madrid han començat molt encertats des de la línia de tres punts, amb quatre triples per a cadascun al primer període. Els homes de Jasikevicius han finalitzat aquest quart amb un punt d’avantatge (23-22).

La igualtat s’ha mantingut al segon període fins que el Barça ha aconseguit un parcial de 6-0 als minuts finals. Aquesta ratxa ha permès un petit avantatge de sis punts pels blaugranes al descans (46-40). Aquesta renda ha estat un gran botí pels culers després d’una primera meitat absolutament renyida.

L’inici del tercer quart del Barça ha estat un autèntic huracà i els blaugranes han aconseguit 19 punts d’avantatge després d’un parcial de 17-4. Però Sergio Llull ha recuperat la seva millor versió per anotar onze punts en aquest període i reduir la diferència al marcador fins als nou punts.

La inèrcia ha afavorit al Reial Madrid a l’últim quart. Els blancs han ofegat el Barça en defensa i han completat la remuntada quan quedaven dos minuts pel final. Vincent Poirier ha estat cabdal per la victòria del conjunt madrileny amb 10 punts a l’últim període.

Els jugadors de l'Espanyol i l'Atlètic de Madrid disputen la pilota | Atlètic de Madrid
L’Espanyol perd a l’últim minut contra l’Atlètic de Madrid (1-2)
Notícia: L’Espanyol perd a l’últim minut contra l’Atlètic de Madrid (1-2)