Món Esport
El Barça s’apropa al títol de lliga després de vèncer el Liceo (3-7)
  • CA

Els culers premen l’accelerador i posen la directa cap al campionat de l’OK Lliga amb una exhibició a domicili. La victòria per 3-7 a la pista del Liceo deixa els d’Edu Castro com a líders en solitari i amb tres punts d’avantatge i el gol average a favor, per sobre els de La Corunya.

Els primers minuts de partit han deixat sensacions de cita important: tensió, inconcrecions i respecte mutu entre els dos equips. Tot ha canviat al minut sis de la primera part. Amb un potent xut, Helder Nunes ha obert la llauna i un minut més tard ha tornat a trobar porteria (0-2). Egurrola, mentrestant i tot i la seva veterania, assegurava la porteria barcelonista amb dues aturades de mèrit. Així i tot, poc ha pogut fer en el gol d’Adroher (min. 24), que escurçava distàncies. Abans de tancar la primera part, els culers han reaccionat amb un gol de Pablo Álvarez que posava l’1-3 al marcador.

La segona part ha començat amb la mateixa dinàmica que ha acabat la primera. El Barça ha posat la directa i ha obert una escletxa important al marcador amb dos gols de Matías Pascual i Pau Bargalló. Lluny de rendir-se, el Liceo s’ha apropat amb un gol de Dava Torres, però el Barça ha seguit al seu ritme i amb el tercer gol de Nunes pràcticament sentenciava el partit. Dos gols més per a cada equip, Adroher per al Liceo i Pascual per als blaugrana, han deixat el partit vist per sentència.



Més notícies
Nikola Mirotic, jugador del Barça | FC Barcelona
L’Efes atura la bona ratxa del Barça (86-88)
Notícia: L’Efes atura la bona ratxa del Barça (86-88)
Comparteix
El CSKA també perd i els blaugrana mantenen el lideratge de l'Eurolliga
Joan Laporta, durant l'entrevista amb el Món | Jordi Borràs
Laporta: “Qui digui que vaig deixar el Barça en una situació com la d’ara no coneix la realitat del club”
Notícia: Laporta: “Qui digui que vaig deixar el Barça en una situació com la d’ara no coneix la realitat del club”
Comparteix
ENTREVISTA a l'expresident i candidat a la presidència del Barça | "El retorn esportiu que genera Messi no té preu", argumenta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa