Món Esport
El Barça, a un triomf d’assegurar el primer lloc a l’Eurolliga (80-67)
  • CA

A un pas. Els blaugrana han superat per 80-67 a l’Alba Berlín en un partit poc vistós, però en el qual el joc defensiu de l’equip català ha estat, un cop més, l’element clau. A més a més, amb aquest triomf el conjunt de Saras Jasikevicius ja en tindria prou amb guanyar un dels seus tres pròxims partits (visita a Maccabi i Fenerbahçe i rep al Bayern Munic) per assegurar-se la primera plaça a la fase regular de l’Eurolliga. A part, amb aquesta victòria, el Barça ja s’ha assegurat l’avantatge de camp en els play-offs.

L’Alba Berlín, entrenat per Aíto García Reneses, un equip que ja no s’hi juga res, ha saltat a la pista amb prou ganes per posar en dificultats al Barça. I els ha sortit bé, ja que els alemanys han tancat el primer quart un punt per sobre (22-23). Tot i això, el Barça ha reaccionat de la mà dels habituals com Nikola Mirotic, que ha acabat el partit amb 26 punts, Kyle Kuric, o un Brandon Davies molt superior a la zona.

Al tercer quart, un Barça inconsistent no acabava d’agafar prou marge per a donar el partit per tancat. Així i tot, l’equip ha sortit a totes a l’inici de l’últim període i, amb un parcial de 9 a 0 i una gran defensa liderada per Hanga, els de Saras han sentenciat el partit (80-67).



Més notícies
Dembélé, durant l'Osca-Barça. | Europa Press
Dembélé és seguidor d’un altre equip que no és el Barça
Notícia: Dembélé és seguidor d’un altre equip que no és el Barça
Comparteix
El futblosita Patrick Bamford, del Leeds, ha assegurat que veu tots els partits del club anglès
Ter Stegen, durant l'entrevista amb la Revista Barça
Ter Stegen revela els seus indrets preferits de Catalunya
Notícia: Ter Stegen revela els seus indrets preferits de Catalunya
Comparteix
El porter del Barça ha respost preguntes de seguidors a les xarxes socials

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa