Dembélé és seguidor d’un altre equip que no és el Barça

El futblosita Patrick Bamford, del Leeds, ha assegurat que veu tots els partits del club anglès

Dembélé és un futbolista que ha destacat en algunes ocasions per algunes excentricitats, com la gran quantitat d’hores que dedica al videojoc Fortnite o la seva passió per les compres per Internet. El futbolista Patrick Bamford del Leeds United, club anglès, ha revelat una nova peculiaritat del davanter francès del Barça.

Bamford assegura que Dembélé és un seguidor acèerrim del Leeds, que veu tots els partits i que fins i tot va demanar la seva samarreta signada, juntament amb la del seu company Kalvin Phillips. Quan Bamford es va assabentar d’aquesta petició, diu que no s’ho podia creure. Per comprovar-ho, li va demanar la samarreta blaugrana a Dembélé i el francès li va enviar amb un autògraf on l’anomenava “germà”.

La relació entre Dembélé i el Leeds és tota una incògnita. El francès va passar pel Borussia Dortmund i per l’Stade Rennais francès. De fet, va ser format a les categories inferiors del Rennes i en cap moment de la seva trajectòria ha tingut contacte directe amb el futbol anglès i la Premier League. El mateix Bamford està completament sorprès per aquesta afició de Dembélé pel seu equip.

Més informació

Nou comentari