Món Esport
Bagnaia torna a guanyar i segueix ajustant la lluita pel Mundial de Moto GP
  • CA

L’italià Francesco Bagnaia ha aconseguit la seva segona victòria consecutiva a Moto GP al Gran Premi de San Marino. Aquest pilot no havia guanyat cap cursa a la màxima categoria fins a la setmana passada. El transalpí segueix segon del Mundial a 48 punts del líder, Fabio Quartararo. El francès ha finalitzat la darrera cursa com a segon.

Bagnaia ha dominat la cursa des del principi fent valer la seva pole position. L’italià ha aconseguit tres segons d’avantatge durant les primeres voltes i els seus perseguidors no han pogut caçar-lo en tota la prova. Marc Márquez ha tornat a protagonitzar una gran sortida per segona setmana consecutiva i s’ha situat quart només començar tot i sortir setè.

L’interès principal de la cursa estava en la lluita per la segona posició entre Fabio Quartararo i Jack Miller. Per darrere, Márquez lluitava per la quarta posició amb Aleix Espargaró i Enea Bastianini. Aquest últim ha realitzat una cursa impecable. L’italià sortia dotzè i ha avançat posicions fins a arribar a situar-se sisè. Poc després, el pilot d’Avintia ha guanyat la partida pel quart lloc als dos catalans.

Mentre Bastianini avançava posicions, Quartararo es distanciava de Miller i es fixava com a objectiu la primera posició. El pilot francès ha escurçat la distància respecte a Bagnaia a poc a poc, però li ha faltat temps. Quan faltaven tres voltes, el líder del Mundial estava a tan sols un segon de l’italià i, finalment, Bagnaia s’ha imposat amb un avantatge de tres dècimes.

Enea Bastianini ha completat el podi després de superar un Jack Miller que ha perdut molt de ritme al tram final de la cursa. L’australià lluitava per la quarta posició amb Joan Mir, quan Marc Márquez ha deixat enrere a tots dos amb una maniobra magistral.

Joan Mir i Jack Miller ja no han pogut disputar el quart lloc a Márquez i s’han acabat tocant als metres finals de la prova. L’organització del Mundial ha considerat al mallorquí com a culpable d’aquest petit incident i l’ha sancionat perdent una posició. Per tant, Mir ha estat sisè tot i creuar la línia de meta cinquè. Pol Espargaró ha acabat setè i el seu germà Aleix ha estat vuitè tot i haver signat un començament de la cursa que prometia una posició més avançada.



Més notícies
Pierre Oriola, jugador del Barça de bàsquet | FC Barcelona
El Barça debuta a la Lliga amb una triomf molt suat (85-78)
Notícia: El Barça debuta a la Lliga amb una triomf molt suat (85-78)
Comparteix
Els blaugranes s'han complicat el partit després d'un tercer quart desastrós
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman extreu una valoració positiva del 0-3 contra el Bayern
Notícia: Koeman extreu una valoració positiva del 0-3 contra el Bayern
Comparteix
El tècnic blaugrana s'ha indignat quan els periodistes s'han referit al seu futur

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa