Món Esport
Derrota duríssima per a Rafa Nadal
  • CA

El tenista manacorí Rafael Nadal ha caigut eliminat del Masters 1000 de Montecarlo. Ha estat una derrota sorprenent, ja que es preveia que el balear pogués aixecar el títol i el jove Andrei Rubliov l’ha guanyat amb una relativa solvència. A més a més, ha caigut als quarts de final i en la seva superfície fetitxe, la terra batuda.

El partit ha pres un aire fosc per a Nadal des de bon començament. El rus l’ha sorprès amb un inici fulgurant i ha guanyat el primer set amb una facilitat gairebé incomprensible. El tenista manacorí s’ha pogut aixecar al segon i empatar el duel, però al tercer set Rubliov ha tornat a passar per damunt de Nadal.

L’objectiu del balear era recuperar el número dos del món després d’aquest torneig, però no ho podrà fer. Djokovic i Medvedev continuen per davant seu, tot i que no hi ha ningú que el pugui superar després d’aquesta competició. Aquesta derrota és una advertència per a ell, que haurà de treballar més que mai per tornar a aixecar el Roland Garros i altres tornejos que acostuma a vèncer.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman demostra que sap què cal fer per endur-se la Copa: “És una final i s’ha de guanyar”
Notícia: Koeman demostra que sap què cal fer per endur-se la Copa: “És una final i s’ha de guanyar”
Comparteix
El tècnic neerlandès del Barça ha analitzat l'Athletic en roda de premsa
Laporta i Messi, en arxiu | EFE
Laporta no s’amaga i explica com va la renovació de Messi
Notícia: Laporta no s’amaga i explica com va la renovació de Messi
Comparteix
"Progressa adequadament", ha confirmat el president del Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa