Món Esport
El madridisme es diverteix i aplaudeix una falta de respecte de Vinícius
  • CA

El Reial Madrid no té rival a la Lliga al dia d’avui. Els blancs encadenen una ratxa d’onze victòries consecutives, en la qual han batut equips com el Futbol Club Barcelona, la Reial Societat, el Sevilla i, darrerament, l’Atlètic de Madrid. A més a més, molts d’aquests duels els han superat amb relativa facilitat. Futbolistes com Karim Benzema, Luka Modric o Toni Kroos, malgrat que tots ells són veterans, continuen a un nivell altíssim, però l’explosió del davanter brasiler Vinícius Jr. ha estat la clau definitiva per entendre aquest gran moment dels merengues.

Ara bé, tota la brillantor que demostra Vinícius sobre el terreny de joc, la perd a l’exterior, o com a mínim ho ha fet després de la victòria del seu equip contra l’Atlètic. En una publicació a Instagram del seu company Marco Asensio, un dels golejadors en el derbi madrileny, on celebrava la victòria contra l’etern rival, el davanter brasiler s’ha passat de frenada i ha respost la imatge amb el text “Molt fàcil” i tres cares rient. Tenint en compte que es tracta d’un dels equips més forts de la Lliga i que la temporada passada va guanyar la competició, aquest comentari de Vinícius està totalment fora de lloc i encara més quan no s’ha arribat ni a la meitat de la temporada i encara poden passar moltes coses.

Tanmateix, el madridisme, en línies generals, ha aplaudit aquest gest antiesportiu de Vinícius. El seu comentari supera els 12.000 “m’agrada” i la gran majoria de respostes mantenen aquesta burla del davanter brasiler a l’Atlètic de Madrid. A més a més, la premsa merengue, com per exemple el portal digital Diario Madridista, també felicita el comportament del seu Vini, i assegura que el seu comentari “resumeix en dues paraules el derbi entre el Reial Madrid i l’Atlètic”. El cert és que el madridisme s’ho està creient molt al dia d’avui.



Més notícies
Els jugadors del Reial Madrid celebren un gol | Reial Madrid
El Reial Madrid guanya el derbi i es queda sense rival a la Lliga (2-0)
Notícia: El Reial Madrid guanya el derbi i es queda sense rival a la Lliga (2-0)
Comparteix
Benzema i Asensio atorguen el triomf i moltes opcions de ser campió al Reial Madrid
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
VÍDEO | Laporta, insultat i increpat per aficionats del Barça
Notícia: VÍDEO | Laporta, insultat i increpat per aficionats del Barça
Comparteix
El president blaugrana ha estat assaltat a la sortida de l'estadi del Sadar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa