El Reial Madrid guanya el derbi i es queda sense rival a la Lliga (2-0)

El Reial Madrid ha fet un pas de gegant en la lluita per la Lliga. Els blancs han derrotat l’Atlètic de Madrid per 2 a 0 al Santiago Bernabéu i amplien el seu avantatge amb els matalassers a dotze punts. Els principals perseguidors dels madridistes a hores d’ara són el Sevilla i el Betis que estan a vuit i nou punts del lideratge respectivament. L’equip de Carlo Ancelotti ha guanyat el derbi gràcies als gols de Karim Benzema i Marco Asensio.

Els locals tan sols han trigat setze minuts a avançar-se al marcador. Vinicius ha enviat una centrada a la frontal i Benzema ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb una volea. Incomprensiblement, el francès estava lliure de marca sense que el defensés cap dels cinc jugadors de l’Atlètic de Madrid que estaven a l’àrea. La resta de la primera meitat ha comptat amb molt poca activitat ofensiva. Militao ha provat de sorprendre amb un xut potent des de fora de l’àrea que ha marxat a prop de la porteria visitant. L’única ocasió clara dels visitants abans del descans ha estat un xut de falta de Griezmann que ha obligat a estirar-se a Courtois.

L’equip de Diego Pablo Simeone ha disposat de dues grans ocasions al començament del segon temps. Primer,Joao Félix ha rematat molt centrat dins l’àrea després d’una gran centrada de De Paul. Courtois no ha hagut d’esforçar-se gaire per impedir aquest gol. Però el belga ha hagut de fer una gran intervenció un minut després a un xut molt potent i creuat de Cunha.

L’Atlètic de Madrid no ha trigat a lamentar les seves errades. Asensio ha ampliat la diferència al marcador al minut 57. El jugador blanc ha aprofitat una nova errada de la defensa matalassera per batre Oblak completament sol després d’una centrada de Jovic. Els visitants han tractat de reaccionar durant la darrera mitja hora, però no han generat gaire perill a la porteria madridista. L’única oportunitat que ha tingut l’equip de Simeone al tram final ha estat una falta servida per Lemar que s’ha enverinat i Courtois ha hagut d’intervenir per refusar l’esfèric.