El Madrid s’indigna, però es nega a donar emoció a la Lliga (2-3)

El Barça estava molt pendent del que succeís aquest diumenge al Sánchez Pizjuán. El Madrid afrontava un duel molt complicat al camp del Sevilla. Una derrota blanca concedia a l’equip blaugrana la possibilitat de reduir la seva diferència respecte al lideratge a tan sols sis punts en cas que guanyés els dos partits que té pendents. Però no hi ha hagut sort per al FC Barcelona tot i que el Madrid perdia per 2-0 al descans. L’equip de Carlo Ancelotti ha remuntat al segon temps i ha superat els andalusos gràcies a un gol de Benzema al minut 92.

El Sevilla ha dominat els primers minuts de partit i ha materialitzat la seva superioritat amb dues dianes als primers 25 minuts. Primer, Rakitic ha obert el marcador amb un xut de falta directa que ha acabat al fons de la xarxa després de colar-se per un forat que hi havia a la tanca madridista. Tot seguit, el ‘TecatitoCorona ha fet una jugada brillant a l’interior de l’àrea en desfer-se de Militao i avançar-se a la sortida de Coutois per realitzar la passada de la mort a Lamela, que ha fet el 2-0. Les úniques dues ocasions de perill dels visitants al primer temps han estat protagonitzades per Benzema. El francès s’ha topat amb una gran aturada de Bono en una d’elles i la defensa andalusa ha compensat una errada del seu porter en l’altra.

Els blancs protesten un gol anul·lat a Vinicius

El Madrid ha retallat distàncies només començar el segon temps. Carvajal ha fet una centrada des de la dreta que Rodrygo ha recollit per perforar la porteria sevillista. El conjunt blanc s’ha bolcat en atac amb l’objectiu de buscar l’empat i ha estat a punt de trobar-lo al minut 74. Vinicius ha rebut una centrada al segon pal i ha aconseguit batre Bono, però l’àrbitre ha invalidat el gol en considerar que el brasiler havia controlat la pilota amb la mà. Aquesta decisió ha indignat l’equip de Carlo Ancelotti, que reclamava que Vinicius havia baixat l’esfèric amb el pit.

Aquesta jugada polèmica ha acabat sense tenir influència perquè el Madrid ha aconseguit capgirar el partit. Al minut 82, Carvajal ha caçat un refús després d’un servei de cantonada i ha cedit la pilota per Nacho, que ha rematat al primer toc dins l’àrea per fer l’empat. Al temps afegit, Benzema ha culminat la remuntada. El francès ha fet gala de la seva qualitat en controlar l’esfèric en boca de gol i superar Bono després d’amagar en dues ocasions.