Món Esport
Un exjugador del Madrid, condemnat a presó per violació grupal
  • CA

L’exjugador del Reial Madrid Robson de Souza, més conegut com a Robinho, ha estat condemnat a nou anys de presó per la justícia italiana per haver comès una violació grupal “amb especial despreci a la víctima” l’any 2013, quan era jugador del Milan. Amb ell també ha estat condemnat el seu amic Ricardo Falco, per la mateixa agressió sexual en grup, mentre que les altres persones que hi van participar no han pogut ser identificades.

Els fets van ocórrer el gener del 2013 a la discoteca milanesa Sio Café. La víctima no va tenir cap possibilitat de defensa, segons explica la justícia italiana, i Robinho, posteriorment, va intentar pactar amb ella per poder vendre una versió falsa a la policia. Els fets es veuen agreujats per un “especial despreci a la víctima”, la qual hauria estat “brutalment humiliada” per Robinho i els altres agressors.

Robinho va debutar l’estiu del 2005 al Reial Madrid cridat a ser el nou Ronaldinho. Després d’uns primers partits estel·lars, va anar baixant el seu rendiment i va fitxar pel Manchester City. Els anglesos el van arribar a tornar a Brasil, al Santos, i seria el Milan l’equip europeu que tornaria a confiar en ell. A Itàlia va tenir dues bones temporades, però el seu rendiment va tornar a decaure i es va acabar retirant al futbol xinès, turc i, finalment, brasiler. Aquesta temporada hauria d’estar jugant, novament, amb el Santos, però després de saber-se que estava sent investigat per aquest cas d’agressió sexual, el club brasiler va rescindir el seu contracte.



Més notícies
Laporta i Messi, en arxiu | EFE
VÍDEO | L’abraçada de Laporta amb Messi
Notícia: VÍDEO | L’abraçada de Laporta amb Messi
Comparteix
El nou president del Barça acompanyarà l'equip a París per intentar la remuntada
Guardiola i Agüero, en un partit de la Premier | Europa Press
Els tres fitxatges de Laporta per al mercat d’estiu
Notícia: Els tres fitxatges de Laporta per al mercat d’estiu
Comparteix
Per no complicar l'economia del club, són tres futbolistes que arribarien de forma gratuïta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa