El Reial Madrid reacciona i fa una maneta al Celta (5-2)

El Reial Madrid ha superat al Celta per 5 a 2 gràcies a un hat-trick de Benzema i als gols de Vinicius i Camavinga, que ha debutat avui. L’equip madridista ha signat un bon retorn al Santiago Bernabéu. L’equip de Carlo Ancelotti ha disputat el primer partit d’aquesta temporada al seu estadi, on no jugava des de fa mes d’un any. El feu madridista encara està immers en un procés de reestructuració.

L’equip gallec s’ha avançat al minut 4. Una errada a la sortida de pilota dels locals ha permès a Iago Aspas rebre la pilota dins l’àrea i assistir Santi Mina, que ha definit a la perfecció tot sol davant Courtois. Vinicius ha estat a punt d’empatar amb una rematada de cap després d’un servei de falta, però el porter visitant ha impedit el gol. El Celta ha pogut fer el segon al minut 20 després d’una altra errada madridista. Carvajal ha regalat una pilota a Santi Mina i aquest ha servit per Aspas, que no ha arribat a rematar en boca de gol.

Tot seguit, Benzema ha igualat el marcador. Fede Valverde ha aprofitat una centrada al segon pal per assistir al francès amb el cap, que ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Però l’alegria ha durat poc als locals en aquesta ocasió. Franco Cervi ha fet el segon després d’una jugada espectacular. L’argentí ha fet una ruleta dins l’àrea i ha xutat d’esperó. El seu primer tir ha anat al pal, però ha aprofitat el rebot per fer el segon.

El Reial Madrid ha tornat a empatar al primer minut del segon temps. Benzema ha aprofitat una centrada de Miguel Gutiérrez per batre Dituro amb una gran rematada de cap. Poc després, el mateix francès ha servit una gran passada per Vinicius, que ha rebut sol davant el porter visitant i ha marcat amb un xut ras.

Una altra gran notícia pel madridisme al dia d’avui ha estat el gran debut de Camavinga. El francès ha sortit des de la banqueta a la segona meitat i ha marcat al minut 72. El nou fitxatge blanc ha definit a porteria buida després d’una gran aturada de Dituro a Modric. L’equip de Carlo Ancelotti ha posat la cirereta des del punt de penal que ha provocat Vinicius amb una gran acció individual. Benzema ha estat l’encarregat de transformar-lo i signar el hat-trick.

Els jugadors de l'Espanyol i l'Atlètic de Madrid disputen la pilota | Atlètic de Madrid
L’Espanyol perd a l’últim minut contra l’Atlètic de Madrid (1-2)
Notícia: L’Espanyol perd a l’últim minut contra l’Atlètic de Madrid (1-2)