Món Esport
El Reial Madrid perd el tren de Lliga davant el Betis (0-0)
  • CA

El Madrid tenia la possibilitat d’anar-se’n a dormir, una nit de dissabte de pandèmia, a 5 punts del Barça, i a més a més posant pressió a l’Atlètic de Madrid. No ha estat així. Els blancs sembla que descartin la Lliga i ho refiïn tot a la Champions League, el seu torneig predilecte.

La primera part ha estat ha tingut molt poques coses a explicar. El Betis ha sortit pressionant molt amunt i amb més ganes d’emportar-se el matx, però el Madrid s’ha anat trobant a mesura que passaven els minuts. Així i tot, sense ocasions clares per cap dels dos conjunts, el partit s’ha adreçat a decidir-se durant la segona part.

La segona ha estat més activa. De fet, en el minut 55 Rodrygo ha enviat la pilota al travesser en una ocasió que podria haver avançat els blancs. Així i tot, el Betis ha sabut refer-se i mitjançant el seu principal perill a dalt: Borja Iglesias, ha posat l’ai al cor dels blancs. Courtois ha tornat a ser providencial.

Casemiro ha pogut girar la truita amb una rematada que Claudio Bravo ha pogut desviar. Mentrestant, el Madrid, fos, ha intentat sense èxit trencar un empat que no ha pogut evitar. Al final, els de Zidane han empatat davant un equip que havia empatat els últims quatre partits. Tot fiat a la Champions.



Més notícies
Messi i Griezmann celebren un gol | FC Barcelona
Villareal-Barça: horari i TV
Notícia: Villareal-Barça: horari i TV
Comparteix
Quan i on es podrà veure el pròxim partit dels blaugrana
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman: “No em preocupa l’estat físic dels jugadors que han jugat molts partits”
Notícia: Koeman: “No em preocupa l’estat físic dels jugadors que han jugat molts partits”
Comparteix
El tècnic blaugrana, tot i destacar el nivell del Villareal, creu que el Barça pot guanyar el partit de manera solvent

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa