Món Esport
Koeman: “No em preocupa l’estat físic dels jugadors que han jugat molts partits”
  • CA

Ronald Koeman ha comparegut en roda de premsa prèvia al partit de Lliga davant el Villareal. Un dels temes més tractats pel tècnic holandès els últims mesos és l’estat físic dels jugadors a causa de la càrrega del calendari. Sobre aquest afer, l’entrenador blaugrana ha estat clar: “De cara a demà no em preocupa l’estat físic dels jugadors que han jugat molts partits. Tenim les dades sobre el seu estat físic, s’estan recuperant i de moment estan bé”.

Precisament, sobre el Villareal, Koeman l’ha descrit com un equip que “juga bé a futbol” i que disposa de “molta qualitat a dalt”. El que no se li escapa a ningú és el caràcter de final que té l’enfrontament davant els groguets. Sobre aquest context, el tècnic blaugrana ha declarat: “Ens queden 7 partits, i es tracta de sumar de tres en tres. Si no tindrem menys possibilitats de guanyar la Lliga”.

A més a més, Koeman no creu que el de demà sigui el partit fora de casa més complicat que quedi per jugar. “Tots seran difícils, i si estem concentrats sempre podem guanyar-los” ha dit l’holandès. D’altra banda, sobre l’afer de la setmana, la Superlliga i les possibles sancions de la UEFA, l’entrenador del Barça ha dit que no està preocupat per l’efecte que poden tenir en l’hipotètic futur de Messi, o en l’arribada de Haaland al Camp Nou: “No crec que les amenaces els influeixi gaire. Però jo no estic aquí per a parlar d’això”.

Sobre la seva continuïtat la temporada vinent, l’holandès segueix mostrant-se confiat en el fet que seguirà: “El president sempre m’ha mostrat la seva confiança. Jo en principi em veig com a entrenador la pròxima temporada”. En cas contrari, ha afegit, “hauríem de parlar-ho”, ja que Koeman té contracte per a la temporada vinent.



Més notícies
Florentino Pérez, president del Madrid | Europa Press
Florentino, sobre la Superlliga: “Alguna cosa haurem fet malament. Hi pensarem i confrontarem idees”
Notícia: Florentino, sobre la Superlliga: “Alguna cosa haurem fet malament. Hi pensarem i confrontarem idees”
Comparteix
Segons el president del Reial Madrid, sense Superlliga, molts clubs aniran a la fallida econòmica
Florentino Pérez, president del Reial Madrid | Europa Press
La UEFA no sancionarà el Madrid per la Superlliga
Notícia: La UEFA no sancionarà el Madrid per la Superlliga
Comparteix
Els merengues podran jugar les semifinals de la Champions contra el Chelsea

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa