Món Esport
Resposta exemplar de Guardiola a les provocacions de la premsa espanyola

És un fet: a Madrid odien Pep Guardiola amb totes les seves forces. Català, independentista, culer i el culpable de fer passar moltes nits de terror als merengues com la del 2-6 de 2009 o el 5-0 de 2010. Tanmateix, amb la seva marxa del Futbol Club Barcelona l’any 2012 el madridisme s’ha anat oblidant a poc a poc de la seva bèstia negra. Ara, però, el tècnic de Santpedor s’ha tornat a creuar al camí dels blancs i s’han obert totes les ferides que no havien cicatritzat mai. Si l’anada de les semifinals de la UEFA Champions League entre el Manchester City i el Reial Madrid ja va venir carregada de polèmica, la tornada no serà menys.

Les provocacions de la premsa madrilenya a Pep Guardiola

En la roda de premsa del dia abans d’aquest enfrontament que tindrà lloc aquest dimecres 4 de maig a l’estadi Santiago Bernabéu, la premsa de Madrid ha tornat a oferir un capítol de provocacions i tracte lamentable a Pep Guardiola. Un dels moments més surrealistes ha arribat quan des de la capital estatal li han començat a preguntar si el seu equip faria el passadís als jugadors merengues per haver guanyat recentment la Lliga. Això és quelcom habitual quan un conjunt guanya un títol abans del final de la competició i en els pròxims partits es reconeixen els seus mèrits, però sempre dins del mateix torneig. Seria del tot inèdit que en una competició europea un equip reconegués els mèrits d’un altre en els seus tornejos locals.

La resposta de Guardiola a la proposta surrealista del passadís del Manchester City al Reial Madrid

Guardiola, totalment sorprès per aquesta proposta marciana, ha dit el següent: “A mi m’incumbeix la Champions, la Lliga no. De la Lliga no tinc res a dir”. La seva cara ho deia tot i tenia clar que això no era res més que una provocació com totes les que ha rebut darrerament per part de la premsa de Madrid, però ell s’ha mantingut serè i no ha entrat al joc. Ara bé, amb aquesta primera resposta, on ja ha quedat tot ben clar, no n’han tingut prou i han continuat insistint que el City hauria de fer el passadís als merengues. Guardiola no ha canviat de versió i ha dit coses com “això en tot cas seria un assumpte de la UEFA” per no donar-los el titular que buscaven.

Guardiola no cau al parany i respon amb la seva millor arma: l’elegància

Finalment, el de Santpedor, visiblement contrariat pel fet que no li paressin de preguntar el mateix, ha tret la seva millor arma, l’elegància, i amb una resposta exemplar ha deixat la premsa de Madrid sense possibilitats de contraatacar: “No entenc que m’estigueu preguntant per la Lliga, quan el partit que hem de jugar és de Champions. El Reial Madrid és campió de Lliga i des del Manchester City, amb el seu portaveu que soc jo mateix, aprofitem per felicitar-los pel títol. Però ara estem parlant de la Champions League, que és una cosa totalment diferent”.

Els altres moments tensos entre Guardiola i la premsa espanyola

Durant les darreres setmanes hi ha hagut diversos enfrontaments entre Guardiola i la premsa espanyola, ja que el City no només s’ha creuat amb el Reial Madrid, sinó que en la ronda anterior ja va jugar contra l’Atlètic a la Champions League. En un primer moment, el de Santpedor es va mostrar cordial, però tant els periodistes com la plantilla matalassera i l’entrenador, el Cholo Simeone, van malinterpretar expressament les paraules de Guardiola. El tècnic català va assegurar que “des de la prehistòria ha estat molt difícil atacar una defensa molt tancada”, però es van manipular aquestes declaracions i es va dir que Guardiola havia acusat l’Atlètic de ser un equip prehistòric.

Posteriorment, quan el Manchester City es va tornar a creuar amb un equip de la capital estatal, aquest cop el Reial Madrid, Guardiola va optar durant l’anada per mostrar-se fred, no dir gairebé res i així evitar manipulacions. Això, però, tampoc no ha agradat a la premsa espanyola, que l’han acusat d’antipàtic i ara s’ha obert aquest nou capítol on l’han intentat provocar. En qualsevol cas i faci el que faci, Guardiola sempre serà un enemic a Madrid, però durant la seva etapa al Barça va dominar el futbol estatal com ningú i, parafrasejant les seves paraules al mateix Santiago Bernabéu, “ell és el puto amo” i per això no el suporten.



Més notícies
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Manchester City
Crítiques ferotges de la premsa espanyola a Guardiola
Notícia: Crítiques ferotges de la premsa espanyola a Guardiola
Comparteix
L'entrenador del Manchester City va contestar les preguntes de Movistar+ amb una excessiva fredor
Pep Guardiola, durant el Manchester City-Madrid | Europa Press
VÍDEO | El Guardiola més fred amb la premsa espanyola
Notícia: VÍDEO | El Guardiola més fred amb la premsa espanyola
Comparteix
L'entrenador ha contestat algunes preguntes a Movistar+ després de la victòria al Madrid
Pep Guardiola, durant el partit contra l'Atlètic de Madrid | Europa Press
La premsa espanyola manipula les paraules de Guardiola i ell els posa a lloc
Notícia: La premsa espanyola manipula les paraules de Guardiola i ell els posa a lloc
Comparteix
L'entrenador català del Manchester City ha viscut un nou episodi polèmic amb el Cholo Simeone de l'Atlètic de Madrid
Simeone i Guardiola, en arxiu | Europa Press
Simeone ataca Guardiola amb molta duresa després de caure eliminat pel City
Notícia: Simeone ataca Guardiola amb molta duresa després de caure eliminat pel City
Comparteix
"La gent intel·ligent i amb un gran lèxic et pot menysprear amb paraules d'elogi", ha dit referint-se al tècnic català

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Narcís a maig 03, 2022 | 20:12
    Narcís maig 03, 2022 | 20:12
    Per això el Madrid sempre serà el mardid ! PD : mai perdonaran les pallises que els hi fumé el Guardiola team ( i això que gràcies a ell i a nostre planter aquest estat guanyà el que guanyà internacionalment àdhuc són capaços de dir ser gràcies a llurs seleccionadors ..) .. pobres diables !
  2. Icona del comentari de: Santi a maig 03, 2022 | 23:13
    Santi maig 03, 2022 | 23:13
    Este tipo de preguntas de la suposada prensa española la han hecho periodistas o Payasos disfrazados de periodistas ??? Claro, claro... como Roncero es el Maestro de los Payasos Jóvenes esapñoles así emulan tan fácilmente al Gran Maestro a quien está claro cada día por sus payasadas que le regalaron el título de periodista en una Caseta de Feria de San Isidro !!!
  3. Icona del comentari de: Tote a maig 04, 2022 | 01:04
    Tote maig 04, 2022 | 01:04
    Que gran en Pep, elegant sense caure a les provocacions d aquesta pandilla d ignorants...tot plegat surrealista..
  4. Icona del comentari de: rd a maig 04, 2022 | 09:27
    rd maig 04, 2022 | 09:27
    xusma mandrilera, ja s´ho farán
  5. Icona del comentari de: Tururut-ginjola a maig 04, 2022 | 10:32
    Tururut-ginjola maig 04, 2022 | 10:32
    Només saben insultar, tenen un complex d'inferioritat que pensen que aixi es curaran. No ho crec mirant-los les cares que fan.
  6. Icona del comentari de: Anònim a maig 04, 2022 | 15:38
    Anònim maig 04, 2022 | 15:38
    La UEFA tendría que prohibir a esos periodistas indignos de serlo de volver a estar en cualquier rueda de prensa.A los que lo son, sólo puede calificarse de CHUSMA.Sois RUINES.
  7. Icona del comentari de: sen a maig 05, 2022 | 15:33
    sen maig 05, 2022 | 15:33
    una merda d'equip com el Madrid li guanya a guardiola?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa