Món Esport
Guardiola explica què és el que més li agrada del Madrid

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, ha parlat del Reial Madrid en la prèvia al partit d’anada de semifinals de la UEFA Champions League entre els anglesos i els madrilenys. Ho ha fet en la roda de premsa a les instal·lacions de l’equip mancunià, a poc més de vint-i-quatre hores pel matx. Un matx molt candent, entre dos dels conjunts més en forma del continent. L’equip citizen és un dels que millor juga a la pilota, mentre que el Madrid destaca per la seva capacitat heroica en moments crítics. I precisament a això s’ha referit el tècnic català.

“El que més m’agrada [del Madrid], sobretot, és que a la dificultat, amb un 0-3 advers, hi ha jugadors que aixequen el dit i diuen “aquí estic jo”. La pilota no els crema amb 0-3. A altres sí, però a ells no. Luka Modric i Toni Kroos, o Dani Carvajal i David Alaba, i Karim Benzema per descomptat, la demanen”, ha valorat Guardiola.

Per tant, el de Santpedor ha fet al·lusió a les gestes que han fet els blancs darrerament, contra el Paris Saint-Germain (quan van remuntar un desavantatge de dos gols en els instants finals de l’eliminatòria de vuitens) i contra el Chelsea (quan, després que l’equip anglès els empatés el 0-3 de l’anada, els de Carlo Ancelotti van aconseguir, finalment, guanyar l’eliminatòria en una pròrroga).

De fet, ningú no li havia preguntat sobre què li agrada més del seu rival a l’exblaugrana. Aquest ha estat qüestionat per l’eliminatòria que va jugar fa dues temporades, la 2020/2021, precisament contra el Madrid… però el de Zinedine Zidane. “El 2020 va ser una eliminatòria molt igualada, van decidir els detalls”, n’ha comentat.

I és que després que en el partit d’anada, disputat tot just abans dels confinaments europeus per la pandèmia de la Covid-19, el City de Guardiola s’imposés en el Santiago Bernabéu per 1-2, en la tornada, a l’Etihad Stadium, un error del madridista Raphäel Varane va aplanar el camí als sky blues. Finalment, en la mateixa pregunta, el català, sobre el darrer matx blanc, contra l’Osasuna, ha afegit que els reis d’Europa tenen “jugadors amb un empaquetatge…”.

“La gent parla de casualitat, de sort… No hi ha res d’això”

D’altra banda, Guardiola ha tornat al tema de la mística blanca quan un periodista espanyol li ha demanat les seves explicacions sobre el que van fer els blancs en les dues anteriors eliminatòries. En aquest sentit, el també exentrenador del Bayern de Munic creu que “la qualitat que tenen no és pas casualitat. La gent parla de casualitat, de sort… No hi ha res d’això. Tenen molt de nivell. En tot. La gent que diu que té sort… res d’això”.



Més notícies
Pep Guardiola, al Santiago Bernabéu | Europa Press
El punt feble de Guardiola davant el Reial Madrid
Notícia: El punt feble de Guardiola davant el Reial Madrid
Comparteix
El Manchester City jugarà l'anada de les semifinals de Champions sense lateral dret
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Cop duríssim per al City de Guardiola abans de rebre el Madrid
Notícia: Cop duríssim per al City de Guardiola abans de rebre el Madrid
Comparteix
L'equip skyblue ha quedat eliminat de l'FA Cup després de pedre per 2-3 contra el Liverpool

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa