Món Esport
Cop duríssim per al City de Guardiola abans de rebre el Madrid
  • CA

El Manchester City va assolir les semifinals de la Champions League després d’eliminar l’Atlètic de Madrid el passat dimecres. El pròxim rival de l’equip de Pep Guardiola a la màxima competició europea serà el Reial Madrid, amb qui s’enfrontarà el dimarts 26 d’abril i el dimecres 4 de maig. I, si el conjunt citizen vol superar l’equip madridista a la Lliga de Campions, no pot oferir la imatge que ha mostrat aquest dissabte contra el Liverpool a les semifinals de l’FA CUP. El City ha quedat eliminat d’aquesta competició en perdre al seu estadi per 2-3 a causa d’una primera part nefasta.

El Liverpool encarrila el duel a la primera meitat

Els compassos inicials han estat desastrosos pels interessos de l’equip de Pep Guardiola. Konaté ha avançat el Liverpool al minut 10 amb un cop de cap després d’un servei de cantonada. Poc després, Steffen, el porter del City, ha comès un error garrafal que ha costat el segon gol al seu equip. El meta tenia la pilota als seus peus quan Mané s’ha llençat a terra per escombrar-li l’esfèric i enviar-lo directament al fons de la xarxa. El mateix davanter ha deixat el triomf encarrilat pel seu equip abans del descans. El senegalès ha marcat un autèntic golàs en rebre una centrada de Thiago i definir amb una volea espectacular per fer el 0-3.

El Manchester City ha intentat reaccionar al segon temps i no ha trigat a retallar distàncies. Grealish ha anotat el primer gol dels locals quan tan sols s’havien disputat dos minuts de la segona meitat després de rebre una passada de la mort de Gabriel Jesús. Aquest últim futbolista ha disposat de dues grans ocasions per escurçar encara més la diferència al marcador. El brasiler s’ha plantat tot sol davant Alisson al minut 54 i al 71, però el porter del Liverpool li ha guanyat la partida en ambdues ocasions. Al temps afegit, Bernardo Silva ha fet el segon de l’equip de Pep Guardiola després de caçar en boca de gol el refús d’una aturada d’Alisson. Els citizens han buscat l’èpica als últims compassos del duel, però no han aconseguit evitar el triomf del Liverpool.



Més notícies
Carlo Ancelotti, entrenador del Reial Madrid | Reial Madrid CF
Ancelotti respon Xavi i explica què significa jugar bé
Notícia: Ancelotti respon Xavi i explica què significa jugar bé
Comparteix
El tècnic madridista considera que un bon futbol requereix dominar l'atac i la defensa
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press
El PSG tindria un pla per evitar que Dembélé renovi amb el Barça
Notícia: El PSG tindria un pla per evitar que Dembélé renovi amb el Barça
Comparteix
El club parisenc vol que el futbolista blaugrana sigui el recanvi d'Mbappé

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa