Món Esport
Mbappé ja sap quan podrà anar al Madrid
  • CA

Kylian Mbappé, una de les estrelles del París Saint-Germain (PSG), està sent un dels grans protagonistes del mercat de fitxatges. L’any vinent finalitza contracte i, de moment, ni l’està renovant ni està mostrant interès en fer-ho. És per això que alguns clubs han trucat la porta del club parisenc, sobretot el Reial Madrid, per intentar endur-se el davanter francès aquest estiu, però, segons va avançar la Cadena SER, el PSG ja li ha comunicat a Mbappé que, tenint contracte, haurà de jugar una temporada més a París perquè no el volen deixar escapar.

Ara bé, mentre Mbappé no vulgui renovar, serà un futbolista que quedarà lliure l’estiu del 2022. Evidentment, serà un autèntic caramalet al mercat de fitxatges de l’any vinent, però, segons avança La Gazzetta dello Sport, l’únic equip al qual vol anar és el Reial Madrid. D’aquesta manera, i si no passa res que el faci canviar d’opinió durant aquest any, els camins del jugador francès i del club blanc es trobaran l’estiu vinent.

De moment, però, els propietaris del club francès veuen un gran atractiu en poder ajuntar Leo Messi, Neymar Jr. i Kylian Mbappé a la davantera i, encara que sigui per una temporada, estan disposats a fer-ho. De fet, des de l’arribada de la injecció de capital qatarià el PSG és un dels grans candidats a guanyar la Champions League, però cada temporada sumen un nou ridícul o una nova decepció.



Més notícies
Braithwaite, amb el Barça | Europa Press
Braithwaite ha pres una decisió sobre el seu futur
Notícia: Braithwaite ha pres una decisió sobre el seu futur
Comparteix
El davanter danès només marxarà per anar a un equip del nivell del Barça, segons el diari Sport
Koeman, durant la seva presentació com a entrenador del Barça | FC Barcelona
Els sis moments més destacats del primer any de Koeman al Barça
Notícia: Els sis moments més destacats del primer any de Koeman al Barça
Comparteix
Avui passen tot just 365 dies des de l'arribada del tècnic neerlandès a la banqueta blaugrana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa