Món Esport
Braithwaite ha pres una decisió sobre el seu futur
  • CA

El davanter danès del Futbol Club Barcelona Martin Braithwaite ha estat un dels noms que han anat sonant de forma repetitiva durant tot el mercat de fitxatges d’estiu. En alguns moments ha estat a prop de clubs anglesos, com el West Ham, el Brighton o l’Everton, sobretot després del seu bon rendiment a l’Eurocopa, però tant ell com el seu agent s’han acabat fent enrere.

El motiu que explica tot això és, segons el diari Sport, que Martin Braithwaite és molt feliç a Barcelona, que jugar al Barça és un somni fet realitat per a ell i que vol esprémer totes les oportunitats per triomfar aquí. D’aquesta manera, no es planteja cap opció que no passi per quedar-se a Catalunya o, com a molt, marxar a un equip d’una entitat similar al Futbol Club Barcelona.

D’aquesta manera, i sempre segons el diari Sport, el club ja hauria assumit que el més probable és que Martin Braithwaite continuï sent jugador del Barça durant aquesta temporada. Aquesta possibilitat, ara mateix, tampoc no desagrada a Ronald Koeman, tècnic blaugrana, ja que en el primer partit de la temporada va marcar un doblet i va repartir una assistència i es va entendre a la perfecció amb Antoine Griezmann i Memphis Depay. A més a més, la lesió del Kun Agüero, que el tindrà apartat fins al novembre, afavoreix la continuïtat del davanter danès.

Pel que fa a altres noms, Philippe Coutinho, Miralem Pjanic i Samuel Umtiti són els que tenen més paperetes per marxar, ja que no entren en cap dels plans de Ronald Koeman i els seus sous són molt elevats. Tanmateix, està costant molt trobar-los un encaix: Coutinho ha perdut tot el seu valor de mercat, Pjanic només pot marxar a la Juventus de Torí i Umtiti està sent forçat a abandonar, però ell es resisteix. Els darrers dies del mercat de fitxatges sempre guarden sorpreses.



Més notícies
Koeman, durant la seva presentació com a entrenador del Barça | FC Barcelona
Els sis moments més destacats del primer any de Koeman al Barça
Notícia: Els sis moments més destacats del primer any de Koeman al Barça
Comparteix
Avui passen tot just 365 dies des de l'arribada del tècnic neerlandès a la banqueta blaugrana
Coutinho i Messi, celebrant un gol | Europa Press
Coutinho podria ser el nou ’10’ del Barça
Notícia: Coutinho podria ser el nou ’10’ del Barça
Comparteix
Segons Mundo Deportivo, el club hauria ofert aquest dorsal al futbolista brasiler

Comentaris

  1. Icona del comentari de: A l'aguait a agost 19, 2021 | 12:19
    A l'aguait agost 19, 2021 | 12:19
    Molt bé nano, es de mal educats comparar-te a Coutinho, Pjanic, Umtiti...... Un jugador com tu, amb un interès per la feina que d'altres no tenen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa