Món Esport
Mbappé fa esclatar el polvorí del PSG
  • CA

El davanter francès del París Saint-Germain (PSG) Kylian Mbappé ha deixat tothom bocabadat quan ha assegurat en una entrevista amb la ràdio RMC Sport que va demanar marxar al Reial Madrid aquest estiu, concretament el mes de juliol. “No volia renovar amb el club i volia que rebessin una indemnització pel meu traspàs”, ha afirmat. Diu que d’aquesta manera no hagués ocasionat un greuge a un equip que “m’ha aportat molt” i que així haguessin pogut incorporar un “substitut de qualitat”. Ara bé, no tanca la porta a acabar renovant aquest curs: “Era en aquell moment quan volia marxar”.

Cal recordar que el president del Reial Madrid, Florentino Pérez, va intentar fitxar Mbappé per terra, mar i aire a finals d’agost. Va arribar a oferir una quantitat molt pròxima als 200 milions d’euros al PSG, però el club francès s’hi va negar de forma vehement. Ara, el davanter parisenc continua a casa seva, però aquest estiu finalitza contracte i podrà marxar lliura a l’equip que vulgui. Justament això és el que ell explica que volia evitar forçant la seva sortida aquest juliol i el que el Madrid va estar a punt d’aconseguir poc abans del tancament del mercat de fitxatges.

Ara bé, aquestes declaracions apareixen en un moment terrible per al PSG. Hi ha una crisi interna molt palpable des de l’exterior. Han sortit a la llum insults del mateix Mbappé al seu company Neymar Jr., a la vegada que l’equip, malgrat la col·lecció d’estrelles que té a la plantilla, no acaba de rutllar. L’entrevista del davanter parisenc amb RMC Sport no fa res més que afegir llenya al foc i confirma que, per una banda no acabarà de jugar a gust al PSG aquesta temporada, i que per l’altra el més probable és que marxi quan acabi el curs.



Més notícies
Leo Messi i Neymar, jugadors del PSG | Europa Press
La crisi interna del PSG es trasllada als terrenys de joc
Notícia: La crisi interna del PSG es trasllada als terrenys de joc
Comparteix
El conjunt francès ha caigut derrotat de forma clara per un equip de mitja taula de la Ligue 1
Kylian Mbappé, jugador del PSG | PSG
El PSG ja estaria preparant el substitut de Kylian Mbappé
Notícia: El PSG ja estaria preparant el substitut de Kylian Mbappé
Comparteix
El club francès pensa en Erling Haaland, que demana un sou de 50 milions d'euros

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa