Món Esport
El PSG ja estaria preparant el substitut de Kylian Mbappé
  • CA

El Paris Saint Germain s’està fent a la idea que el seu davanter centre titular, Kylian Mbappé, abandonarà el club el pròxim estiu. El francès acaba contracte el 30 de juny del 2022 i, per tant, tindria llibertat per fitxar per qualsevol equip. El Reial Madrid ja va deixar clar durant el darrer mercat que està molt interessat en el jugador i a Mbappé l’atreu molt la idea de jugar a l’equip blanc. L’atacant no va acabar fitxant pel club madrileny el passat agost perquè el PSG es va negar a negociar la sortida del jugador.

L’entitat parisenca no podrà evitar la marxa d’Mbappé el pròxim estiu mentre el futbolista no renovi el seu contracte. Per tant, el club presidit per Nasser Al-Khelaifi ja està buscant un substitut pel davanter. L’objectiu principal del PSG és Erling Haaland, davanter del Borussia Dortmund. El noruec és un dels jugadors més desitjats pels grans equips europeus. L’atacant de tan sols 21 anys va fer 41 gols en 41 partits la temporada passada, mentre ja ha anotat onze durant el present curs.

El diari italià La Gazzetta dello Sport assegura que el Paris Saint Germain ja es va interessar per Haaland durant el passat estiu. El principal inconvenient per completar el seu fitxatge és que el seu agent, Mino Raiola, demana un salari de 50 milions d’euros pel jugador. El motiu pel qual el representant del davanter exigeix un sou tan alt és el baix cost que suposaria el traspàs del futbolista.

Aquest mitjà italià assegura que el preu de Haaland oscil·laria entre els 75 i els 90 milions d’euros. Aquesta xifra és molt inferior al valor de mercat del futbolista, que està fixat en 120 milions d’euros. Mino Raiola vol compensar els diners que s’estalviaria el nou club del noruec amb un sou estratosfèric.

La Gazzetta dello Sport assegura que un dels avantatges amb què compta el PSG a l’hora d’afrontar el fitxatge de Haaland és la seva bona relació amb el representant del futbolista. Tot i les altes exigències de Mino Raiola, l’agent italià i el PSG ja han negociat aquest estiu per tal de dur a terme l’arribada del porter Gianluigi Donnarumma a la capital francesa. Aquesta operació va ser molt profitosa per l’equip parisenc, ja que el meta va arribar al seu nou club sense cap cost.



Més notícies
Leo Messi, amb el PSG | Europa Press
La imatge de Messi amb el PSG que entristeix el barcelonisme
Notícia: La imatge de Messi amb el PSG que entristeix el barcelonisme
Comparteix
El futbolista argentí s'ha estirat a la tanca defensiva per impedir el gol de falta per sota la barrera
Neymar i Mbappé, al PSG | Europa Press
El polvorí del PSG és a punt d’esclatar: insults i crisi interna
Notícia: El polvorí del PSG és a punt d’esclatar: insults i crisi interna
Comparteix
Han caçat Mbappé empipadíssim amb Neymar durant un partit

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa