Món Esport
La imatge de Messi amb el PSG que entristeix el barcelonisme
  • CA

Leo Messi, davanter del París Saint-Germain (PSG), ha aconseguit el seu primer gol amb el conjunt francès en un partit importantíssim. Ha estat en la victòria del seu equip contra el Manchester City del català Pep Guardiola de la segona jornada de la fase de grups de la UEFA Champions League. La seva diana ha estat vital per al PSG, que s’ha vist sotmès pels anglesos durant tot el duel, però que ha pogut guanyar a base d’eficàcia de cara a porteria. El gol de Messi ha estat el que ha sentenciat els citizens.

Tanmateix, poca estona després d’aconseguir la seva diana, l’astre argentí ha protagonitzat una imatge que s’ha comentat molt entre el barcelonisme perquè ha desnaturalitzat la figura d’ell que es tenia a Barcelona. Al minut 91 el City ha tingut una falta perillosa per retallar distàncies i el tècnic del PSG, Mauricio Pochettino, ha ordenat a Messi que es posés a la tanca defensiva. Ara bé, no ho ha fet d’una forma normal, sinó que li ha dit que s’estirés a terra per impedir que el rival marqués per sota de la barrera.

Aquesta imatge ha estat molt dolorosa pel barcelonisme, perquè si justament s’utilitza aquesta estratègia en els llançaments de falta rivals, és perquè Leo Messi va marcar un grapat de gols per sota la tanca amb el Barça. Veure l’argentí fent allò que els contrincants feien per impedir els seus gols com a blaugrana ha estat molt estrany per als culers. Les xarxes socials s’han omplert de comentaris en els quals els seguidors del Barça han mostrat la seva sorpresa davant aquest gest. De fet, ha estat un partit força dur per al barcelonisme en molts sentits: el City ha jugat com els àngels, com quan Guardiola era a la banqueta del Camp Nou, i Messi ha marcat un golàs, com tants i tants va aconseguir com a blaugrana.



Més notícies
Leo Messi i Idrissa Gueye, jugadors del PSG | Europa Press
Victòria cruel i injusta del PSG sobre el City de Guardiola (2-0)
Notícia: Victòria cruel i injusta del PSG sobre el City de Guardiola (2-0)
Comparteix
Leo Messi s'ha estrenat com a golejador a París en un partit dominat pels anglesos
Els jugadors del Sheriff celebren un gol al Santiago Bernabéu | Europa Press
Ridícul històric del Madrid en la derrota a casa contra el Sheriff (1-2)
Notícia: Ridícul històric del Madrid en la derrota a casa contra el Sheriff (1-2)
Comparteix
Els blancs perden a la Champions contra un dels rivals més inferiors que han passat mai pel Santiago Bernabéu

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Vaya tela! a setembre 29, 2021 | 19:50
    Vaya tela! setembre 29, 2021 | 19:50
    Superarlo ya cojo...s! Que pena dais de verdad! Parecéis el novio o la novia abandonada por el ex, y que sigue completamente enamorado y perdido! El enanito marchó!! Y ya encontró otra gente y club y ya!! Un poco de orgullo que Parecéis retarded!
    • Icona del comentari de: ? a setembre 30, 2021 | 18:58
      ? setembre 30, 2021 | 18:58
      Per què contestarte??? Tampoc no ho entendries ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa