Món Esport
Benzema rep una oferta molt interessant per marxar del Madrid a l’estiu

El Reial Madrid sempre està pensant a reforçar la seva plantilla amb jugadors de primer nivell mundial. Bona prova d’això és que el club blanc fa mesos que està intentant assegurar-se el fitxatge del futbolista del PSG Kylian Mbappé de cara al pròxim estiu. No obstant això, sembla que el president madridista, Florentino Pérez, no només haurà d’ocupar-se de les entrades durant els pròxims mesos, sinó que també d’evitar la sortida d’algun els seus jugadors estrella.

L’Olympique de Lió estaria molt interessat en el davanter del Reial Madrid Karim Benzema segons apunta el periodista especialitzat en fitxatges Fabio Gatto. El davanter va formar-se a les categories inferiors del club francès i va jugar amb el primer equip lionès durant sis temporades. Tretze anys després de la marxa de l’atacant, l’Olympique de Lió estaria molt atent als moviments del Madrid al pròxim estiu per aprofitar qualsevol opció de materialitzar el retorn de Benzema. El president del club francès, Jean-Michel Aulas, va reconèixer que un dels seus somnis és tornar a veure el davanter a l’equip lionès: “És cert que quan tinguem una oportunitat que torni Benzema, aprofitarem l’ocasió, ja sigui com a jugador o com a tècnic”.

L’opció de tornar al seu club d’origen podria resultar molt interessant per a Karim Benzema. No obstant això, sembla força complicat pensar que aquest jugador pugui abandonar el Reial Madrid per diversos motius. Primer de tot, perquè té contracte fins al 2023. A més, Florentino Pérez segurament faria tot el possible per retenir aquest davanter, ja que ara mateix és la gran estrella del seu equip. L’atacant és el màxim golejador de la Lliga gràcies als seus 17 gols i també ha repartit set assistències. A més, Benzema sempre que ha estat a punt d’acabar el seu contracte ha fet tot el possible per facilitar la seva renovació. De fet, el francès va rebaixar-se el sou gairebé un milió d’euros l’últim cop que va allargar el seu vincle contractual amb el Madrid.



Més notícies
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | FC Barcelona
Dembélé tindria tres ofertes per sortir del Barça abans de dilluns
Notícia: Dembélé tindria tres ofertes per sortir del Barça abans de dilluns
Comparteix
El francès hauria accedit a marxar del club blaugrana de forma imminent
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi Hernández ja sap quin futbolista no vol jugar al Barça el pròxim curs
Notícia: Xavi Hernández ja sap quin futbolista no vol jugar al Barça el pròxim curs
Comparteix
Miralem Pjanic assegura que prefereix quedar-se al Besiktas quan finalitzi la seva cessió

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa