Món Esport
Xavi Hernández ja sap quin futbolista no vol jugar al Barça el pròxim curs
  • CA

El mercat de fitxatges d’hivern acaba el pròxim 31 de gener. El Barça encara té alguns assumptes a resoldre abans de la finalització del període de traspassos com la possible sortida de Dembélé o la més que probable arribada d’Adama Traoré. Un cop acabi el mercat d’hivern, el club blaugrana podrà començar a centrar-se en planificar la temporada vinent i en quins jugadors vol que segueixin a l’entitat culer.

Pjanic, durant un partit del Barça | Europa Press

Un futbolista que té tots els números per no jugar al Barça la temporada vinent és Miralem Pjanic. El migcampista ja no forma part de l’equip de Xavi Hernández aquest curs. El bosnià va marxar cedit al Besiktas el passat mes de setembre perquè no entrava als plans de Ronald Koeman, que llavors era el tècnic barcelonista. Pjanic hauria de tornar al Barça a final de temporada, que és quan finalitza la seva cessió a Turquia, però sembla que el jugador prefereix no regressar a la Ciutat Comtal.

El migcampista ha fet unes declaracions al mitjà turc A Spor on assegura que el seu desig és continuar al seu actual club: “La meva família i jo som feliços aquí. Al final de temporada hauré de tornar al Barça perquè tinc dos anys més de contracte. És aviat per parlar del que succeirà al futur, però m’agradaria quedar-me al Besiktas“.

Miralem Pjanic és un jugador molt important a Turquia. El bosnià ha jugat més minuts durant la mitja temporada en què ha vestit la samarreta del Besiktas que en tot el curs passat a l’equip blaugrana. El migcampista ha repartit quatre assistències durant els cinc primers mesos de competició. El futbolista ha elogiat a Xavi Hernández i l’ha descrit com “un mag”. No obstant això, sembla que Miralem Pjanic no té intenció d’estar a les ordres del tècnic egarenc la temporada vinent.



Més notícies
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | FC Barcelona
Dembélé genera un nou problema al Barça
Notícia: Dembélé genera un nou problema al Barça
Comparteix
El club blaugrana necessita que el francès marxi per reforçar la seva davantera
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Joan Laporta es plantejaria canviar el nom al Camp Nou
Notícia: Joan Laporta es plantejaria canviar el nom al Camp Nou
Comparteix
Spotify vol que el seu nom aparegui a la samarreta i a l'estadi del Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa