Món Esport
Vinicius és citat a declarar pels insults racistes que va rebre

Vinicius Junior, extrem brasiler del Reial Madrid, ha estat citat a declarar per un jutjat de València pels insults racistes que va rebre durant el partit contra el conjunt xe. L’ens en qüestió ha obert una investigació pels lamentables actes succeïts a l’estadi valencianista. A més, també s’hi han de sumar a prestar declaració tres aficionats detinguts per la Policia. El jutjat demanarà al València identificar uns vigilants de seguretat d’aquell dia per a poder citar-los també a declarar.

D’altra banda, Vinicius continua sense estar disponible i no ha viatjat a Sevilla per a disputar, aquest dissabte 27 a les 19:00 hores, el penúltim partit de Lliga. Tot i que no hi ha comunicat oficial del Reial Madrid, l’entrenador Carlo Ancelotti, ha assegurat en la prèvia del partit que el jugador té molèsties al “genoll” i que li continuen molestant. Amb això, el tècnic italià espera que Vinicius pugui “jugar l’últim partit” i acomiadar-se de la seva afició aquesta temporada dins el terreny de joc. Vinicius va ser ovacionat pel Santiago Bernabéu el passat dimecres contra el Rayo Vallecano, partit en el qual ja no va jugar. Cal recordar que el Reial Madrid tancarà la competició domèstica a casa contra l’Athletic Club, que s’està jugant la setena plaça i que dona accés a la Conference League.

Vinicius Jr., durant el partit a Mestalla | Europa Press
Vinicius Jr., durant el partit a Mestalla | Europa Press

Rebaixada la sanció al València

Per altra banda, avui també s’ha conegut que el Comitè de Competició de la RFEF ha rebaixat la sanció al València pels insults al jugador del Reial Madrid. En un principi l’òrgan sancionador va penalitzar el València amb el tancament parcial de l’estadi durant cinc partits i amb una multa de 45.000 euros. Ara, el comitè ha valorat el recurs presentat pel club i ha rebaixat la sanció a tres partits i una multa de 27.000 euros. Tot i aquesta rebaixa, tal com apunten diferents mitjans, l’entitat valencianista no ho veu suficient i recorrerà al Tribunal Arbitral de l’Esport per intentar anul·lar totalment una sanció que veu desproporcionada.



Més notícies
Javier Tebas, durant la roda de premsa sobre el cas Vinicius | Europa Press
Declaracions molt polèmiques de Tebas sobre Messi, Cristiano i Vinicius
Notícia: Declaracions molt polèmiques de Tebas sobre Messi, Cristiano i Vinicius
Comparteix
El president de LaLiga ha tornat a dir la seva sobre el cas dels insults racistes al davanter del Reial Madrid
Xavi Hernández, durant un partit contra el Madrid | Europa Press
Xavi torna a ser aplaudit per les seves declaracions sobre Vinicius
Notícia: Xavi torna a ser aplaudit per les seves declaracions sobre Vinicius
Comparteix
L'entrenador del Barça ha parlat en roda de premsa després de la derrota a Valladolid
Vinicius Jr., durant el partit contra el València de la temporada 2022/23 | Europa Press
Retiren la targeta vermella a Vinicius pel cop de puny a la cara d’un rival
Notícia: Retiren la targeta vermella a Vinicius pel cop de puny a la cara d’un rival
Comparteix
El Comitè de Competició de la RFEF també ha multat el València i tancarà parcialment la graderia de Mestalla durant cinc partits
Vinicius Jr. i Florentino Pérez, en una imatge d'arxiu | Real Madrid CF
Florentino exigeix canvis a l’estament arbitral arran del cas Vinicius
Notícia: Florentino exigeix canvis a l’estament arbitral arran del cas Vinicius
Comparteix
El president del Reial Madrid ha alçat la veu després dels insults racistes que va rebre el davanter brasiler a Mestalla

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa