Món Esport
Un jugador del Madrid escull Guardiola com el tècnic ideal per al seu joc

Toni Kroos, jugador del Reial Madrid, ha estat entrevistat per l’exjugador de futbol argentí i actual comunicador Jorge Valdano. El programa, Universo Valdano, que s’emetrà aquest dijous, ha publicat un avançament, en el qual destaca una frase que el migcampista ha pronunciat sobre Pep Guardiola, entrenador que va tenir durant la seva etapa al Bayern de Munic.

Kroos recalca que Guardiola va lluitar per retenir-lo al Bayern

En primer lloc, l’alemany ha assegurat que “Guardiola va lluitar fins a l’últim dia perquè em quedés al Bayern”. Cal recordar que el de Santpedor el va tenir a les seves ordres només un curs, el 2013/2014. Tot i això, l’estiu de 2013, tal com el seu agent va desvelar en una entrevista a Bild, es van negar a renovar perquè l’entitat bavaresa els va oferir menys diners dels esperats. De fet, el mateix Guardiola va dir-li que “et necessito aquí”.

Kroos: “Guardiola és l’entrenador perfecte per al meu joc”

Tot i això, Kroos va acabar fitxant pel Reial Madrid, l’estiu de 2014. Llavors, només va compartir un any amb Guardiola. Però va ser suficient per deixar-li empremta. I és que, tornant a l’entrevista a Universo Valdano, Kroos ha reconegut que “si has de triar un entrenador que sigui perfecte per al meu joc, és Guardiola. Vaig gaudir molt l’any amb ell, em va millorar moltíssim”.

Kroos i Guardiola, en les seves etapes al Bayern | AFP

Les paraules de Kroos sobre Florentino Pérez i la selecció alemanya

Després, una figura molt important pel campió del món va ser el president blanc, Florentino Pérez, que el va fitxar a canvi de la xifra irrisòria de 25 milions d’euros. I en l’entrevista, el jugador ha expressat que “si parlem del Reial Madrid, hem de parlar de Florentino. És l’home que em va fitxar i em va rebre amb molt d’afecte des del primer dia fins avui. Mai recordo haver tingut un problema amb ell, sempre hem estat molt sincers. Sempre m’ha defensat i m’ha donat la confiança i al final és el que necessita un jugador”.

D’altra banda, el cinc cops campió de la UEFA Champions League ha parlat de la Copa del Món que comença aquest mes, en la qual no serà en haver-se retirat de la Mannschaft: “No seré al Mundial, però segur que quan vegi els partits d’Alemanya em vindran ganes de jugar. Però ja vaig decidir deixar la selecció després de l’Eurocopa. Primer per estar més temps amb la meva família, segon que ara hi ha jugadors que mereixen jugar més i no volia que arribés el moment que em diguessin que “millor que surtis”. Jo vull seguir al màxim i primer és el club”.



Més notícies
Guardiola i Ancelotti, durant l'últim City-Madrid | Europa Press
Guardiola amarga la nit somiada de Florentino i el madridisme
Notícia: Guardiola amarga la nit somiada de Florentino i el madridisme
Comparteix
Els seguidors del club blanc s'han quedat de pasta de moniato quan han vist que el City era escollit millor equip del món a la gala de la Pilota d'Or
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
VÍDEO | Guardiola s’encara amb l’afició rival en una derrota dolorosa
Notícia: VÍDEO | Guardiola s’encara amb l’afició rival en una derrota dolorosa
Comparteix
Les decisions arbitrals i la conducta de l'afició del Liverpool han provocat la reacció del tècnic del Manchester City
Pep Guardiola, durant un partit contra el Madrid | Europa Press
Guardiola torna a fer parar boig el madridisme
Notícia: Guardiola torna a fer parar boig el madridisme
Comparteix
Unes declaracions del tècnic català sobre la Champions han generat reaccions molt diverses
Eric Garcia, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Eric Garcia explica què tenen en comú Xavi, Guardiola i Luis Enrique
Notícia: Eric Garcia explica què tenen en comú Xavi, Guardiola i Luis Enrique
Comparteix
El defensa del Barça defineix l'estil de Xavi i parla del bon estat de forma d'Ansu fati

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa