Món Esport
El vídeo que demostra el mal perdre del Madrid al clàssic de la Supercopa

El Reial Madrid ha estat apallissat pel Futbol Club Barcelona aquest passat diumenge. En la final de la Supercopa, els blancs han perdut contra els blaugranes i, a més, el resultat d’1-3 podria haver estat més contundent si no hagués estat per l’encert del porter Thibaut Courtois. Ha estat un partit que ha recordat a temps passats, en els quals el Barça comptava molts clàssics per exhibicions, i en els quals el Madrid es mostrava desolat i treia a col·lació el seu mal perdre.

És veritat que en aquest súperclàssic no hi ha hagut gairebé joc brut. No hi ha hagut cap expulsió, i l’àrbitre, De Burgos Bengoetxea, ho ha tingut sempre tot sota control. També l’harmonia entre els entrenadors, Carlo Ancelotti i Xavi Hernández, ha ajudat a això. Tot i això, darrerament ha transcendit un vídeo en el qual s’aprecia un gest que evidencia el mal perdre d’un jugador madridista: el migcampista Dani Ceballos.

Ceballos ha entrat al partit just abans del gol de la sentència de Pedri

L’andalús ha entrat al partit com a revulsiu, en el minut 65 i per substituir un Luka Modric inexistent. Tot i això, instants després d’aquest canvi, el conjunt català ha sentenciat la final gràcies al gol de Pedri González. Per tant, la frustració ja era màxima. A manca de mitja hora pel final, i tot i que al final Karim Benzema ha maquillat el marcador, la sensació era que els culers podien continuar marcant gols. Especialment per l’estat de gràcia d’un Gavi incansable, que havia marcat un gol, havia repartit dues assistències i que estava a tot arreu.

Gavi, celebrant el seu gol contra el Madrid | @fcbarcelona
Gavi, celebrant el seu gol contra el Madrid | @fcbarcelona

Per tot plegat, s’ha donat una acció que respon al mal perdre del Madrid. En un moment, l’àrbitre ha aturat el joc, per decretar que el Madrid havia de servir la pilota. Gavi tenia la pilota a les mans, i Ceballos li volia demanar per posar-la en joc. En lloc de demanar-li-ho, ha estirat el també andalús dels cabells. Una acció lletja, que li hauria d’haver costat una targeta i que ha desembocat en una picabaralla. Gavi ha respost amb una empenta, i amb un gest per donar a entendre al madridista que és un ploramiques.

Una agressió que recorda a les de Ramos o Pepe

És una imatge que, com s’ha dit, recorda als clàssics de fa una dècada. Amb Pep Guardiola i José Mourinho a les banquetes, amb un Barça hegemònic, un Madrid destructiu, i uns jugadors merengues que sortien amb el ganivet entre les dents i que van deixar entrades i agressions per al record, com aquella dura entrada de Sergio Ramos a Leo Messi en el mític 5-0 al Camp Nou o la trepitjada de Pepe a la mà de l’argentí en un clàssic de la temporada següent al Santiago Bernabéu.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: A l'aguait a gener 17, 2023 | 10:35
    A l'aguait gener 17, 2023 | 10:35
    El Cebollas aquest sembla que té mal caràcter. Doncs vestit de paisà, com deu ser............

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa