El Madrid es reivindica com a favorit per guanyar la Lliga (6-1)

El primer equip masculí de futbol del Reial Madrid ha golejat el Mallorca al Santiago Bernabéu en un duel que no ha tingut color (6-1). El balear Marco Asensio ha reivindicat un lloc a l’equip blanc després d’aconseguir un hat-trick contra l’equip que el va veure créixer. Els de Carlo Ancelotti han estat molt solvents i no han patit pel triomf en cap moment. Aquesta victòria els manté en el lideratge en solitari de la classificació i, malgrat que tampoc no han ofert un gran joc durant aquest inici de temporada, sí que han presentat més que cap altre conjunt la seva candidatura a guanyar aquesta Lliga 2021-2022.

El Mallorca ha saltat a la gespa amb poca convicció i Karim Benzema, pitxitxi destacat de la competició, ha aprofitat un error defensiu per fer el primer. Asensio ha aconseguit el segon gol al minut 23 i només aleshores, amb una reacció ràpida, els balears han tingut alguna opció. Kang-in Lee ha retallat distàncies de seguida amb un golàs des de lluny, però ha tornat a aparèixer Asensio de seguida per sentenciar el duel quan encara no s’havia arribat ni al descans.

A la segona meitat Benzema ha acabat d’ensorrar qualsevol mínima esperança dels mallorquins amb un gol molt ràpid i al minut 55 Asensio ha rematat la seva festa particular amb la diana que ha suposat el hat-trick. Benzema també podria haver acabat amb tres gols si no fos perquè el VAR n’hi ha anul·lat un. Qui sí que ha aconseguit fer el sisè i que pugés al marcador ha estat Isco Alarcón, que al minut 83 ha culminat el festival golejador al Santiago Bernabéu. El Mallorca havia començat la temporada amb molt bon peu, però ha tornat de Madrid amb un càstig molt dur.