Món Esport
L’Espanyol guanya la primera final de la temporada (1-0)
  • CA

El primer equip masculí del Reial Club Deportiu Espanyol ha guanyat el primer partit de la temporada. El duel, que enfrontava els pericos amb l’Alabès, havia estat catalogat gairebé de final, ja que els barcelonins encara no havien aconseguit cap victòria i només tenien tres punts, de tres empats, que els apropaven perillosament a la zona de descens. Tanmateix, a l’RCDE Stadium, els blanc-i-blaus han superat els bascos amb un gol de penal de Raúl de Tomás i amb aquesta victòria poden respirar tranquils.

De fet, el duel ja ha començat deixant bones sensacions, perquè el mateix RDT ha avançat el seu equip al minut 2. El sistema de videoarbitratge, però, ha revisat les imatges i ha anul·lat la diana per fora de joc previ d’Adrián Embarba. Amb el partit més avançat i domini perico, RDT ha tornat a tenir una ocasió i l’ha tornat a culminar al fons de la xarxa rival. Ara bé, una altra vegada ha tornat a ser invalidat per fora de joc. L’Alabès s’ha aconseguit refer lleugerament per acabar el primer temps sense encaixar un altre gol que pogués ser legal.

La tercera és la bona i quan RDT ha tingut l’oportunitat d’executar Fernando Pacheco des de la línia dels onze metres, no ha perdonat. L’àrbitre ha assenyalat un penal clar per mans de l’experico Rubén Duarte al minut 53 i el davanter madrileny ha convertit el llançament sense problemes. L’Alabès no ha inquietat de cap manera l’Espanyol durant els minuts posteriors al gol dels barcelonins i, de fet, Pacheco ha hagut d’evitar la sentència de Wu Lei a les acaballes del duel. Als darrers instants, Leandro Cabrera ha rebutjat una centrada molt perillosa.

Els jugadors de l’Espanyol celebren un gol | RCD Espanyol

Amb aquests tres punts, l’Espanyol ja se situa tretzè a la classificació. Per la seva banda, l’Alabès es troba a la darrera posició i encara no ha aconseguit sumar cap punt, de la mateixa manera que el Getafe. Javier Calleja, que la temporada passada va salvar els bascos, no està tenint la mateixa sort aquest curs. De fet, la seva plantilla és molt limitada i serà molt difícil que els vitorians puguin mantenir la categoria.



Més notícies
Els aficionats del Saint-Étienne, durant un partit | Europa Press
Compren un club francès per prendre el monopoli al PSG
Notícia: Compren un club francès per prendre el monopoli al PSG
Comparteix
El príncep de Cambodja vol convertir en Saint-Étienne en un dels grans equips d'Europa
Els quatre nous capitans del Barça es fotografien amb el braçalet | FC Barcelona
La postura dels capitans del Barça respecte al comunicat de Koeman
Notícia: La postura dels capitans del Barça respecte al comunicat de Koeman
Comparteix
Segons el diari As, li han mostrat el seu suport, però l'han advertit dels perills que això pot comportar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa