Món Esport
La nit de Vinícius i el pitjor Liverpool dels últims anys (3-1)
  • CA

La Champions és la competició del Reial Madrid i qui digui el contrari s’equivoca. Per molt mal que pugui fer a aquells que no són merengues, s’ha d’acceptar que els blancs, i sobretot Zidane, tenen un idil·li gairebé màgic amb la Lliga de Campions. Un equip que no estava fent absolutament res de bo aquesta temporada i que tothom el donava per mort ha tret forces de tot arreu per batre un Liverpool que, tot sigui dit, és poc més que una caricatura del que havia estat ara fa uns mesos. Vinícius, en la seva millor nit com a merengue, ha estat el gran protagonista de la nit amb un doblet amb el qual ha encarrilat l’eliminatòria (3-1).

El mèrit dels blancs és doble o triple, ja que han hagut de plantejar el partit amb una defensa de mínims. Després de la recent lesió de Sergio Ramos, Raphael Varane ha donat positiu per coronavirus aquest mateix matí i Zidane s’ha quedat sense centrals titulars. Ha hagut de sortir amb Nacho i Militao, però des del primer minut ha quedat clar que no tindrien gaire feina davant un Liverpool absolutament inofensiu.

El Madrid ha aprofitat la passivitat dels de Klopp i ha començat a atacar desacomplexadament. Kroos ha dominat el mig del camp i això ha estat letal per als anglesos. Després d’algunes advertències, ha estat Vinícius qui ha obert la llauna. El davanter brasiler ha rebut una passada sensacional de Kroos i, amb una defensa rival molt lenta, ha aprofitat la seva velocitat per plantar-se davant d’Alisson i afusellar-lo. Gran definició de Vinícius, que comença a complir amb la seva assignatura pendent. Pocs minuts més tard, Asensio ha aprofitat una errada gravíssima d’Alexander-Arnold i ha batut Alisson amb una bona vaselina.

El partit ha començat a agafar aspecte de golejada blanca, però els de Klopp han tingut moltíssima sort a la represa. En la primera rematada entre els tres pals, Salah ha estat capaç de superar Courtois i retallar distàncies. Els anglesos han aconseguit així un marcador favorable per a la tornada, però no han pogut arribar a l’empat. Ha estat aleshores quan el mateix Vinícius ha tornat a lluir l’efectivitat que no havia tingut mai i ha fet el tercer. Un marcador per anar a Anfield sense confiances, però amb el qual els blancs ho tenen molt bé per classificar-se per a les semifinals que, recordem, jugarien contra Chelsea o Porto, els dos equips més senzills de la Champions ara per ara.



Més notícies
Antoni Martra, referent del patinatge català, rebent l'Àguila d'Or | RFEP
Mor Antoni Martra, referent del patinatge i reprimit per defensar la selecció catalana
Notícia: Mor Antoni Martra, referent del patinatge i reprimit per defensar la selecció catalana
Comparteix
L'expresident del Reus Deportiu i la Federació Espanyola de Patinatge tenia 80 anys
Mor Arcadi Oliveres als 75 anys | ACN
Dol en l’entorn de la directiva del Barça per la mort d’Arcadi Oliveres
Notícia: Dol en l’entorn de la directiva del Barça per la mort d’Arcadi Oliveres
Comparteix
Elena Fort o Xavier Sala-i-Martin han lamentat la notícia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa