El Madrid comença l’any amb derrota (1-0)

El Reial Madrid ha encaixat la seva segona derrota en aquesta edició de la Lliga Santander al camp del Getafe. L’equip blanc ha perdut per la mínima a causa d’un gol d’Enes Ünal. Fins avui, l’únic partit que havien perdut els madridistes havia estat al camp de l’Espanyol. L’equip de Carlo Ancelotti atorga al segon classificat, el Sevilla, l’oportunitat de reduir la seva diferència respecte al lideratge a tan sols cinc punts si els andalusos guanyen demà al Cadis.

El partit ha començat de la pitjor manera pel Reial Madrid. Militao ha regalat una pilota a Enes Ünal al costat de l’àrea blanca i el jugador del Getafe tan sols ha hagut de superar Courtois per fer l’1-0. Els madridistes han estat a punt de regalar un altre gol tot seguit. En aquesta ocasió, ha estat Alaba qui ha perdut la pilota a camp propi i ha obligat a Courtois a intervenir per tal d’evitar la diana de Maksimovic.

El Reial Madrid ha reaccionat minuts després i ha estat a prop d’empatar. Modric ha pogut igualar el marcador amb dos xuts des del balcó de l’àrea. Però el primer tir del croat ha estat desviat per David Soria gràcies a una magnífica estirada i el segon s’ha estavellat al travesser. Poc després, Kroos ha fregat el gol amb un xut molt potent que ha sortit molt a prop del travesser. El ritme del partit ha baixat durant els últims minuts de la primera part i l’equip de Carlo Ancelotti ha generat pocs problemes més al seu rival abans del descans.

L’inici de la segona meitat del Reial Madrid no ha estat gens bo i el Getafe ha conservat el seu avantatge amb comoditat. La primera ocasió dels blancs després del descans ha arribat al minut 68. Benzema ha enviat un xut ben col·locat entre els tres pals, però Cuenca ha desviat la pilota quan es dirigia al fons de la xarxa. Pocs minuts després, Casemiro ha provat un tir potent des de fora de l’àrea i David Soria ha hagut de volar per impedir l’empat. La darrera ocasió del Reial Madrid ha arribat al temps afegit. Isco ha rematat amb el cap en bona posició dins l’àrea, però el porter local ha tornat a intervenir per aconseguir que el Getafe assegurés els tres punts.