El Madrid ho intenta fins al final contra l’Efes, però es queda sense ‘final four’ (88-83)

La resistència merengue ha durat molt, moltíssim, però tot té un límit. Després que el Reial Madrid de Pablo Laso igualés amb èpica les dues victòries inicials de l’Anadolou Efes a Túrquia, els blancs han estat a punt de sorprendre en el quart partit a Kadikoy, però els turcs han acabat imposant la seva superioritat i s’han classificat per a la final four (88-83).

Els de Laso han fet un gran inici de partit, arribant al descans amb un lleuger avantatge de cinc punts. S’esperava un partit igualat fins al final, però l’Efes ha sortit amb moltíssima força dels vestidors i amb un parcial de vuit punts de diferència al tercer quart, han entrat al tercer amb el vent totalment a favor. Sergio Llull ha tingut un triple per empatar el duel als darrers minuts, però no ha entrat i els turcs ja són a la final four.

L’exblaugrana Chris Singleton ha estat el botxí dels blancs. Amb 26 punts, vuit rebots, vuit faltes rebudes i 38 de valoració, ha estat l’estrella del seu equip. D’aquesta manera, queda definida la primera semifinal de l’Eurolliga, que enfrontarà l’Anadolou Efes amb el CSKA de Moscou.