Món Esport
El Reial Madrid, denunciat a la Lliga per alineació indeguda

El Getafe ha denunciat el Reial Madrid per alineació indeguda per una possible irregularitat en un dels canvis que el conjunt blanc va fer durant l’últim partit de Lliga. En el matx disputat al Santiago Bernabéu el conjunt madrileny, en plena la lluita pel descens, es jugava la vida davant un Madrid que va poder evitar que el Barça es proclamés campió abans de jugar el derbi contra l’Espanyol.

La situació per la qual es queixa el Getafe es va produir al minut 84. El quart àrbitre va anunciar el canvi de Marco Asensio per Álvaro Odriozola i el relleu es va efectuar, fins aquí no sembla que hi hagi cap problema. No obstant això, quan el mallorquí estava a punt de sortir del terreny de joc i Odriozola ja havia entrat, Eduardo Camavinga va demanar ser substituït per molèsties. El canvi ja s’havia efectuat, però finalment va ser Camavinga qui va marxar de la gespa i no Asensio, el jugador que en teoria anava a ser canviat.

Per aquest fet, que va crear uns instants de confusió, el Getafe ha decidit denunciar el Reial Madrid, ja que ho ha considerat una acció il·legal. La norma explica que un canvi es fa efectiu quan el jugador substitut hagi entrat al terreny de joc. En aquest cas, es veu clarament com Odriozola ja ha entrat a la gespa. Per això, el conjunt madrileny ha denunciat els blancs al Comitè de Competició de la RFEF, que haurà de prendre una decisió en els pròxims dies. En el cas que el comitè accepti la denúncia, el Getafe sumaria tres punts més. Això afectaria de forma directa la classificació de cara a les últimes quatre jornades.

L’Espanyol podria ser un dels principals perjudicats

Un dels principals perjudicats seria l’Espanyol, el conjunt blanc-i-blau suma 31 punts i, ara mateix, té el Getafe a tres punts, que en té 34. Si els de José Bordalás sumen aquests punts passarien a tenir-ne 37. Per tant, seria una notícia dolenta per a l’Espanyol, que veuria com un dels seus rivals directes s’allunya una mica quan només falten dotze punts per disputar-se.

Joselu, després de fallar una ocasió contra el Sevilla | Europa Press
Joselu, després de fallar una ocasió contra el Sevilla | Europa Press

Tot i això, el principal perjudicat seria el Reial Valladolid, que seria l’equip que a hores d’ara acompanyaria Espanyol i Elx a Segona Divisió. Si el Getafe sumés els tres punts els pericos continuarien a quatre punts de la salvació, però amb un rival menys pel mig. D’altra banda, l’únic efecte que tindria per al Reial Madrid és perdre la segona plaça, que passaria a ser de l’Atlètic de Madrid. Això no afecta en res als d’Ancelotti en la disputa de les pròximes edicions de la Champions League i la Supercopa d’Espanya, per a les quals ja està classificat.



Més notícies
Mateu Alemany, director de l'Àrea de Futbol del Barça | Europa Press
Mateu Alemany canvia d’opinió i continuarà al Barça
Notícia: Mateu Alemany canvia d’opinió i continuarà al Barça
Comparteix
Segons ha pogut saber Món Esport, el balear s'ha mostrat disposat a continuar amb les mateixes condicions que les actuals
Pep Guardiola i Vinicius Jr., durant el Manchester City-Reial Madrid de la temporada passada | Europa Press
Quan i on veure la final anticipada de la Champions entre City i Madrid
Notícia: Quan i on veure la final anticipada de la Champions entre City i Madrid
Comparteix
Després de l'empat a l'anada, Pep Guardiola s'enfrontarà al seu etern rival a l'Etihad Stadium de Manchester
Els jugadors de l'Inter celebren la classificació per a la final de la Champions | Europa Press
Un equip italià torna a la final de la Champions després de sis anys
Notícia: Un equip italià torna a la final de la Champions després de sis anys
Comparteix
L'Inter de Milà ha eliminat el Milan i jugarà contra el Reial Madrid o el Manchester City
Ilkay Gundogan, jugador del Manchester City | Europa Press
Un dels fitxatges més avançats del Barça sedueix el món del futbol
Notícia: Un dels fitxatges més avançats del Barça sedueix el món del futbol
Comparteix
Segons apunta el diari Sport, el Barça ja té aparaulada la incorporació d'un jugador del Manchester City

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa