Món Esport
El Madrid fa servir els seus canals oficials per difamar el Barça

Tot i que el cap de setmana ja ha passat i ha començat l’aturada de seleccions, el clàssic continua generant molt de soroll. Després de la victòria èpica i decisiva del Futbol Club Barcelona, el Reial Madrid ha demostrat no saber-la pair gens bé. El seu entrenador, Carlo Ancelotti, va obrir la capsa de pandora, ja que va posar en dubte el fora de joc en el gol anul·lat a Marco Asensio en la segona meitat. Un fet molt absurd, tenint en compte que un fora de joc és un fet intangible: o és fora de joc o no ho és, no hi ha lloc a la interpretació, i la tecnologia del VAR ha arribat per resoldre aquest tipus d’accions.

Carlo Ancelotti, entrenador del Reial Madrid, durant el partit contra el València de Lliga de la temporada 2022/2023 al Santiago Bernabeu | Europa Press
Carlo Ancelotti, entrenador del Reial Madrid, durant el partit contra el València de Lliga de la temporada 2022/2023 al Santiago Bernabeu | Europa Press

Com s’ha dit, tot i que ja hagin passat uns dies, el club continua sense acceptar una derrota que els ha deixat fora de combat al campionat de LaLiga: a dotze punts del líder, a falta de dotze jornades per disputar-se i, així doncs, amb l’obligació de guanyar-ho tot i esperar que els blaugranes perdin un terç dels seus enfrontaments. Una missió impossible que el club no vol acceptar. Per això, està fent servir els seus canals oficials.

En el cas ja repassat de la premsa madridista, es pot entendre fins a un cert punt. Els mitjans de comunicació, si bé haurien de tenir uns principis periodístics, no tenen tanta responsabilitat, i ja s’han vist coses flagrants anteriorment. Del Madrid, però, s’espera una actitud honesta que no està tenint de cap de les maneres.

Real Madrid TV: “Ja ho sabíem, caldria lluitar contra 12”

Concretament, el club ha fet servir el seu principal canal per difamar contra l’arbitratge del clàssic i, de pas, contra el Barça. En un programa de Real Madrid TV, s’ha fet un vídeo amb la imatge en qüestió, i una veu en off molt controvertida: “De Burgos Bengoetxea, juntament amb el seu fidel escuder al VAR, César Soto Grado, es van encarregar amb les seves decisions d’allunyar el Reial Madrid de qualsevol opció de lluitar pel títol“.

“Ja res no ens estranya d’un àrbitre que sempre perjudica el Reial Madrid quan és a la gespa. Ja ho sabíem des de la prèvia, caldria lluitar contra 12. El seu lamentable arbitratge va impedir la victòria del Reial Madrid al Camp Nou. No hi pot haver fora de joc. El Reial Madrid ha estat molt perjudicat. Era l’1-2 i estava dominant. És fer molt de mal a l’espectacle. No es pot anul·lar un gol així, mai”, han conclòs.



Més notícies
Nacho Fernández, Dani Carvajal i Dani Ceballos, durant un entrenament de la selecció espanyola | Europa Press
Un jugador del Madrid contradiu la campanya del club sobre l’arbitratge
Notícia: Un jugador del Madrid contradiu la campanya del club sobre l’arbitratge
Comparteix
Dani Carvajal s'ha pronunciat sobre la polèmica després de les paraules del tècnic Carlo Ancelotti
Els jugadors del Madrid es queixen a l'àrbitre durant un clàssic | Europa Press
La dada que demostra que els àrbitres tendeixen a afavorir el Madrid
Notícia: La dada que demostra que els àrbitres tendeixen a afavorir el Madrid
Comparteix
Si el VAR no existís per rectificar els errors arbitrals, el Madrid seria líder de la Lliga
Toni Kroos s'encara a l'àrbitre del clàssic | Europa Press
El madridisme intensifica la seva vergonyosa campanya contra el Barça
Notícia: El madridisme intensifica la seva vergonyosa campanya contra el Barça
Comparteix
La premsa espanyola i l'afició merengue encara s'estan queixant dels encerts arbitrals al clàssic
Els jugadors del Madrid, celebrant el gol al Camp Nou | Europa Press
El madridisme s’inventa la polèmica arbitral més ridícula dels últims anys
Notícia: El madridisme s’inventa la polèmica arbitral més ridícula dels últims anys
Comparteix
Carlo Ancelotti ha assegurat "tenir dubtes" sobre el fora de joc de Marco Asensio

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep Piqué a març 22, 2023 | 08:43
    Josep Piqué març 22, 2023 | 08:43
    Just els lladres que tindrien que callar, son els que més obren la claveguera putrefacta que tenen per boca.... I no passa rès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa