Món Esport
Dos arguments per creure que el Madrid es quedarà sense Supercopa

El Reial Madrid és el gran favorit per endur-se la Supercopa. Els blancs han arribat a Riad en un gran moment de forma i han aconseguit fer la meitat de la feina, que ja ha estat molt difícil per a ells, perquè han hagut de derrotar l’etern rival, el Futbol Club Barcelona, en un partit molt exigit que no es va decidir fins a la pròrroga. Ara ja només els queda l’últim escull, que serà el diumenge 16 de gener, també a la capital de l’Aràbia Saudita, contra l’Athletic Club de Bilbao, que ha eliminat l’Atlètic de Madrid a la segona semifinal. Tot i això, hi ha dos arguments principals perquè els culers puguin creure en una derrota de l’etern rival.

L’estat físic del Madrid

La pròrroga va deixar els merengues molt tocats, ja que van haver de fer un esforç molt més gran del que esperaven. Alguns jugadors importantíssims van acabar el duel contra el Barça amb molèsties, com és el cas de Karim Benzema i Vinícius Jr., les dues grans estrelles blanques, que justament van marcar els dos primers gols del clàssic. A més a més, Dani Carvajal ha donat positiu per coronavirus, cosa que podria provocar altres casos entre els seus companys i minvar encara més les forces dels de Carlo Ancelotti.

El rival

Malgrat que d’entrada el derbi contra l’Atlètic podria semblar més complicat per al Madrid, el cert és que hi ha més arguments per pensar en una sorpresa dels bascos. L’Athletic de Marcelino arriba pletòric a aquesta final, ja que la semifinal contra els matalassers l’ha guanyat amb una remuntada èpica a la recta final del partit (1-2). Més enllà d’això, aquest equip té un idil·li amb aquesta competició, que ja va aconseguir i va celebrar amb eufòria la temporada passada contra el Barça. A més a més, en les dues ocasions en què merengues i lleons s’han creuat aquest curs, els bascos han posat les coses molt complicades als madrilenys.



Més notícies
Erling Haaland celebra un gol | Europa Press
El cas d’uns informes de Haaland que van desaparèixer al Barça de Bartomeu
Notícia: El cas d’uns informes de Haaland que van desaparèixer al Barça de Bartomeu
Comparteix
Es va desaconsellar el fitxatge del davanter noruec i després es va ocultar, segons Culemanía
El estadio King Fahd, engalanado en en la previa del clásico de semifinales de Supercopa | RFEF
Les dues imatges curioses de la Supercopa que transcendeixen el futbol
Notícia: Les dues imatges curioses de la Supercopa que transcendeixen el futbol
Comparteix
L'organització del torneig suprimeix els símbols cristians del merchandising de Barça i Reial Madrid

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa