Món Esport
El Girona està imparable (0-1)
  • CA

Nova victòria del Girona i ja en van sis de consecutives. Els de Francisco es troben en el moment més dolç de la temporada i, justament ara, és quan és més important, ja que arribar al play-off d’ascens amb aquesta embranzida és molt important. Aquest cop, els blanc-i-vermells han guanyat el Màlaga per la mínima (0-1) i, si bé encara no és segur, és gairebé impossible que perdin la plaça de promoció d’ascens.

Val a dir que el partit s’ha posat de cara des de bon començament amb una expulsió per vermella directa a Mejías, del Màlaga, que ha estat molt protestada pels andalusos. Als catalans els hi ha costat molt marcar i fins i tot els han anul·lat un gol a les acaballes del primer temps, però a la segona part, en una combinació uruguaiana entre Stuani i Santi Bueno, el segon ha batut finalment la porteria rival.

Amb aquest triomf, els gironins queden empatats a punts a la tercera posició amb l’Almeria i el Leganés. Ara bé, tenen els goal average particulars perduts i ocupen la cinquena plaça. L’Sporting i el Rayo Vallecano continuen pressionant des de darrere, a tres punts de distància, però amb el goal average també guanyat.



Més notícies
Una imatge de l'Alcorcón-Sabadell | CE Sabadell
L’Alcorcón enterra el Sabadell (2-0)
Notícia: L’Alcorcón enterra el Sabadell (2-0)
Comparteix
Quan només queden dos partits, els arlequinats són penúltims i tenen la permanència a tres punts
Bartomeu, en arxiu
Nou escàndol de la directiva de Bartomeu relacionat amb l’Espai Barça
Notícia: Nou escàndol de la directiva de Bartomeu relacionat amb l’Espai Barça
Comparteix
El club va pagar 1,5 milions d'euros al Laietà per unes suposades molèsties que encara no s'havien produït

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa