Món Esport
El porter del Madrid, rival del Girona al Playoff d’ascens

Thibaut Courtois ha sorprès les xarxes socials posicionant-se a favor del rival del Girona Futbol Club a la darrera ronda de Playoff d’ascens a Primera Divisió. El porter del Reial Madrid és molt actiu concretament a Twitter: li agrada molt interactuar amb els seus seguidors i seguidores. Un d’aquests li ha preguntat per l’eliminatòria que decidirà el darrer equip en pujar de categoria, entre els catalans i el Tenerife, i ell s’ha mullat, això sí, amb un motiu comprensible.

Això ha succeït després d’un fil de moltes respostes. Ha començat fent broma amb un usuari de la xarxa, que va prometre que tancaria el seu compte si el belga li responia una piulada. Ho va fer, però l’usuari en qüestió no va complir la seva promesa. A partir d’això, ha començat una sèrie d’interaccions entre el porter i diversos usuaris madridistes amb els quals té afinitat. Veient la seva alta interacció amb aquests, un de nou ha aprofitat per demanar-li un pronòstic de la final de la NBA, i ell ha contestat que hi haurà un 4-2 favorable als Golden State Warriors. I a continuació, s’ha referit a l’eliminatòria futbolística en qüestió.

El motiu pel qual Courtois animarà el Tenerife

Perquè un altre usuari, veient que ja s’havia mullat en un duel esportiu, li ha presentat una nova pregunta: “Per a l’ascens a Primera, Tenerife o Girona?”. I aquí, el campió d’Europa ha contestat que “Tenerife, ja que els meus fills són mig tinerfenys”. Això sí, ha fet servir un gentilici incorrecte: en lloc de dir “tinerfeños” ha fet servir la paraula inventada “tenerifeño“. A continuació, i fent gala del seu bon humor, ha recalcat que “ho sento si hi ha algun error, soc guiri (és a dir, estranger).

El temps dirà si el desig de l’exporter de Chelsea i Atlètic de Madrid es compleix o si, per contra, l’equip català aconsegueix el seu segon ascens a Primera Divisió. El primer va ser l’any 2017, i va donar pas a dues temporades històriques dels gironins a la categoria daurada del futbol espanyol. De fet, en el seu primer curs van fregar les posicions europees al final de la Lliga, i fins i tot van guanyar al Madrid de Courtois, en aquell moment de Keylor Navas, per 2-1 a Montilivi. La temporada següent ho van tornar a fer, derrotant els blancs per 1-2 al Santiago Bernabéu, si bé això no els va permetre evitar el seu primer descens de Primera a Segona.



Més notícies
Els jugadors del Girona celebren el gol de la victòria | Girona FC
Remuntada èpica del Girona per passar a la final del Playoff d’ascens (0-2)
Notícia: Remuntada èpica del Girona per passar a la final del Playoff d’ascens (0-2)
Comparteix
Els catalans eliminen l'Eibar a la semifinal i s'ho jugaran tot contra el Tenerife a la final
Els jugadors del Girona, a Montilivi | Girona FC
El Girona haurà de remuntar a Eibar per tenir opcions de pujar (0-1)
Notícia: El Girona haurà de remuntar a Eibar per tenir opcions de pujar (0-1)
Comparteix
L'equip català ha perdut el primer partit de la semifinal contra els bascos i gairebé necessita un miracle
Thibaut Courtois, jugador del Madrid | Europa Press
Courtois envia un dard al Barça després de guanyar la Lliga
Notícia: Courtois envia un dard al Barça després de guanyar la Lliga
Comparteix
El porter del Madrid s'ha enrecordat del seu etern rival, fent al·lusió a les celebracions blaugranes al clàssic
Thibaut Courtois, porter del Reial Madrid | Europa Press
A Madrid es desferma una onada d’odi contra el porter del Reial Madrid
Notícia: A Madrid es desferma una onada d’odi contra el porter del Reial Madrid
Comparteix
Thibaut Courtois s'ha convertit en l'enemic públic númeru u dels seguidors de l'Atlètic de Madrid

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa