Món Esport
Aquesta vegada és la bona, no?
  • CA

Sant tornem-hi. Per cinquena temporada en els darrers vuit anys, el Girona es tornarà a enfrontar al play-off d’ascens a Primera Divisió. Això els converteix en l’equip amb més experiència en aquesta promoció, però, malauradament, encara no han aconseguit mai el premi a través d’aquest procés. Aquest cop arriben amb la inèrcia d’un final de temporada espectacular, cosa que acostuma a ser un gran indicatiu de cara al resultat final i fa pensar que, com diria Manel a El Miquel i l’Olga tornen, aquesta vegada pot ser la bona.

Els gironins han acabat cinquens a la classificació i s’enfrontaran al quart classificat, l’Almeria de Rubi. Els andalusos tenen un gran equip, però s’han mostrat força irregulars durant les darreres jornades. Per plantilla, l’Almeria hauria de ser favorit, però les sensacions dels últims partits indiquen el contrari. El Girona, però, haurà de disputar el primer partit a casa, a Montilivi, aquest vespre a les 21:00h, cosa que farà que la tornada sigui a Andalusia. La gran incògnita serà Stuani, que serà dubte fins a última hora. Per l’altra banda, Leganés i Rayo Vallecano disputaran l’altra semifinal.

Cal tenir en compte que aquest Girona-Almeria al play-off d’ascens ja es va donar el curs passat i els catalans van sortir victoriosos. Tot i això, van acabar caient a la final contra l’Elx, cosa que demostra que aquesta promoció està plena de sorpreses. En les anteriors edicions, el Girona va caure el 2016 a la final contra l’Osasuna, el 2015 a les semifinals contra el Saragossa i el 2013 a la final, també contra l’Almeria.



Més notícies
Emerson, tercer fitxatge de Laporta | FC Barcelona
El Barça fa oficial el fitxatge d’Emerson
Notícia: El Barça fa oficial el fitxatge d’Emerson
Comparteix
El lateral dret arriba del Betis, club que compartia la seva propietat amb l'entitat blaugrana
El Barça es refà i guanya la Penya en el primer partit del play-off de Lliga (84-74)
Notícia: El Barça es refà i guanya la Penya en el primer partit del play-off de Lliga (84-74)
Comparteix
Gasol i Bolmaro han estat els jugadors més destacats dels blaugranes

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tessy a juny 02, 2021 | 13:52
    Tessy juny 02, 2021 | 13:52
    Molta força, GIRONA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa